Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Bruidsfoto award

Jeej wat een super leuk bericht op mijn verjaardag: ik heb een International Wedisson Award gewonnen! De Wedisson Award is een internationale wedstrijd voor bruidsfotografen, dus heel gaaf om hier een van de winnaars te zijn. Super leuk! Het is de eerste keer dat ik mee heb gedaan met een wedstrijd, dus extra gaaf als je dan dit bericht krijgt!

En bij een foto hoort natuurlijk een verhaal! Wat ik zelf het leukste aan deze foto vind, is dat het een écht moment is en juist die heerlijke puurheid van de kids op de voorgrond. We hadden een relaxte fotoshoot met de bruiloft van Eric-Pieter & Debby en hun 2 kids, Sara en Bas. We stonden op een mooie plek en de kids waren lekker van hun rijstwafel aan het genieten en liepen een beetje heen en weer. En ineens gebeurde dit: het bruidspaar die lachend naar de kinderen keek, de kids die lekker op hun eten door kauwend allebei langs mij heen liepen. En KLIK!

Whoehoe ik vind dit zo leuk!!!  

oh belle bruidsfotograaf veenendaal award