Bruidsfotograaf Veenendaal

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Veenendaal?

Ik ben een bruidsfotograaf in Veenendaal! En serieus, ik heb een van de leukste beroepen die er is! Elke bruiloft is (letterlijk) weer een feestje!

En wat ik me dus pas bedacht, dat ging letterlijk zo: ”Whaaa, zo gaaf! Ik ben gewoon al een paar jaar bruidsfotograaf in Veenendaal!”

Als fotograaf kom je op de meest prachtige plekken en je ziet de meest mooie dingen! En zo leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen dag invult, zodat elke bruiloft toch weer uniek is! Hoe met zorg de kleding is uitgezicht, iedereen er op zijn mooist uit ziet voor het bruidspaar. En hoe er toch altijd wel iets gemaakt is qua versieringen. Al die energie en creativiteit die mensen erin stoppen, zo gaaf!
En wat dacht je van de mensen die je zien als je onderweg bent en naar je zwaaien en veel geluk wensen! Fantastische dingen!

Toen ik begon als fotograaf had ik niet durven dromen dat ik bij zoveel mooie dagen aanwezig zou zijn! Ik blijf het ontzettend bijzonder vinden ik zo dichtbij een van de mooiste dagen uit een mensenleven mag meemaken.
En dat ik het vertrouwen krijg om dit zo goed mogelijk vast te leggen! Ik geniet er elke keer echt weer opnieuw van!

Mocht je nu nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf…. Kijk dan voor álle informatie eens op deze pagina. Wil je meer over mij weten? Klik dan hier! 
Enne, als je de brochure wilt ontvangen, neem dan even contact met me op! Dit kan superhandig via een contactformulier, mail of WhatsApp!

MEER PORTFOLIO

MEER INFORMATIE OVER TROUWREPORTAGES?

Wil je meer weten over mijn manier van werken, tarieven en mogelijkheden?