Bruiloft Marco+Bianca

Marco en Bianca trouwden afgelopen april en het was een toffe dag! ’s Ochtends startte ik mijn dag bij Marco, waarna ik naar Bianca ging om de laatste voorbereidingen vast te leggen. Marco was goed in zijn doen, totdat hij Bianca zag en toch even een klein traantje moest laten 🙂 Maar die mega stralende gezichten toen ze elkaar zagen, geweldig!
Na een fijne shoot in de natuur gingen we naar Kasteel  Duurstede, waar de lunch, ceremonie en borrel was. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar dit is echt een gave locatie! Het was een prachtige ceremonie, de zus van Marco nam een stuk voor haar rekening en de persoonlijke geloften aan elkaar zorgde ervoor dat er heel wat traantjes weggepinkt werden!
Na de borrel gingen we naar het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Hier was een fantastisch diner (het zag er prachtig uit!!) met mooie speeches en hierna was het tijd voor het feest! Marco&Bianca hadden een gave openingsact geregeld mét dansers! Echt een knaller van een opening voor het feest!

Het was een lange dag, maar het was het helemaal waard! Ik vind het ook super gaaf om ook die momentjes tijdens het eten én de sfeer van de avond vast te leggen om zo echt het hele verhaal van jullie dag te vertellen!

Scroll snel door, ik ben benieuwd naar jullie reactie!

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren