Bruiloft Ederveen met spelletjes, bakfiets en bierfiets

Een bruiloft he-le-maal zoals ze dat zelf wilden, dat is wat Gerben en Marceline voor ogen hadden. En dat is gelukt!!

Gerben en Marceline wilden graag een relaxte bruiloft met veel tijd tussendoor. Om lekker te eten, te kletsen met de gasten, te chillen en spelletjes te spelen. De eerste twist kwam al in de ochtend: Gerben verwachtte Marceline gewoon aan de deur, maar zij kwam met haar vader in de bakfiets aangefietst! Dat gezicht van Gerben was priceless 😉 Hierna gingen we foto’s maken bij het Wekeromse Zand (blijft een heerlijke locatie!) Bij terugkomst waren alle gasten al gearriveerd, de ceremonie vond plaats bij Marceline thuis. Gerben kwam aan met de auto en Marceline daarna wederom in de bakfiets. Ik hou van die grapjes 🙂 Het was een mooie ceremonie met als kers op de taart de prachtige geloften die ze aan elkaar deden. Dit voegt zoveel toe en blijft zo bijzonder om te horen! Na de felicitaties en lunch stond er alweer een verrassing te wachten, namelijk 2 bierfietsen die de vrienden hadden geregeld! Met de bier,- bak, – en normale fiets verplaatste het hele stel zich naar locatie 2, bij Gerben thuis! Hier stond een grote tent in het weiland waar de rest van de middag en avond zou plaatsvinden. Dancing shoes (klompen) en vrolijke vlaggetjes in de tent, spellen voor tijdens de borrel buiten én tijdens het diner het lievelingsgerecht van Gerben: schnitzel met patat! Hoe heerlijk is dat!

Het was een heerlijke dag waarin ontzettend veel gebeurde. Er is veel gelachen en lol gemaakt. En zoals ik ook altijd tegen elk bruidspaar zeg: volg je eigen gevoel en vul de dag zo in waar jullie blij van worden! No matter what!

Voor nu: scroll snel door voor de foto’s! Laat je me weten wat je er van vind?

// Bruidsjurk: ’t Koetsje Ede  // Pak: Bossenbroek Voorthuizen //  Make-up: Huidverzorging Cilly // Aankleding ceremonie: Lief Vir Jou //  Cateraar: ’t Noorden // Band: The Blazing Harrows  // DJ: THFC  \