Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Bruiloft Fort aan de Klop Utrecht

Trouwen in Utrecht, ik ben fan!!

Rik en Suzanne zijn dit jaar in Utrecht getrouwd. Na een overnachting met de gasten bij Fort aan de Klop was het op zaterdag dan echt zo ver: er gaat getrouwd worden!!
Terwijl de helft van de gasten nog lekker in bed lag waren de voorbereidingen al in volle gang. Maar ook zó relaxt! Na de first look gingen we het centrum in voor de shoot. Wat een feestje. Echt. Heerlijk licht en een geweldig stel wat overduidelijk stapelgek op elkaar is en dat spatte er vanaf! En die jurk… een echte whoesjh rok zoals ik dat dan zeg, love it!
Hierna was het tijd voor de lunch bij Fort aan de Klop met een paar prachtige speeches. Daarna met de bus (op alle fronten) dwars door Utrecht heen, op naar het gemeentehuis. Er mocht getrouwd worden, en wel door de burgermeester himself! Hierna met een extra stadswandeling met z’n allen te voet naar de kerk voor een prachtige dienst met ontzettend mooie woorden. En daarna met de boot weer terug naar Fort aan de Klop voor het diner!

Serieus, er is deze dag zo hard genoten, zo veel gelachen en het blijft zo gaaf om te zien hoe stellen helemaal hun eigen draai geven aan de dag, waardoor het echt helemaal hun dag wordt!

Scroll door voor de foto’s, ik ben benieuwd naar jullie reactie!

// Jurk: Assepoester // Ringen: Nanini // Boeket+Bloemen: Fig&Forest // MUAH: Pelgrim Hairstyling // Pak: L’atelier Amsterdam  // Locatie: Fort aan de Klop // Verrukkelijke taarten: zelfgebakken door de gasten //