Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Bruiloft Fort Vechten Bunnik

Wat is Fort Vechten toch een ontzettend gave locatie om te trouwen!

Vorig jaar was de mooie dag van Niels en Marije. We startten de dag in Veenendaal bij hen thuis en hierna gingen we naar Fort Vechten waar we eerst de fotoshoot hadden ingepland. Daarna lekker lunchen en toen was het tijd voor Niels en Marije om in het huwelijksbootje te stappen. Letterlijk, want ze kwamen net voor de ceremonie aan in een bootje 😊 Super leuk!  Het was een prachtige dienst met mooie liederen en persoonlijke geloften aan elkaar. Dat blijf ik ook serieus echt ontzettend mooi vinden: als je elkaar echt vertelt waarom je voor elkaar kiest.
De rest van de middag stond in het teken van: chillen!!! Er waren heerlijke taartjes gemaakt die eruit zagen als plantjes. Geniaal verzonnen! Er werd geproost, heel veel gelachen, fanatiek spelletjes gedaan en met de boot gevaren.

Echt heerlijk lang de tijd om ultiem te genieten met elkaar!

Benieuwd naar de foto’s? Scrollen maar weer 😊

Leveranciers
Locatie: Fort Vechten // Jurk: Valkengoed // Pak: Boa Vista //  Make up: Beauty Taste and More // Kapper: Diana  // Band dienst: Mozaiek 0318n //  Ringen: Lameris