Bruidspaar closeup

Bruidsfotografie:
Laten we de liefde vieren!

Foto trouwjurk bruid

Wat ik als trouwfotograaf het mooiste vind aan een bruiloft? Dat al jullie lievelingsmensen bij elkaar komen om samen met jullie de liefde en het leven te vieren!

De trotse blik van je vader als hij je voor het eerst ziet, samen keihard lachen om anekdotes tijdens de ceremonie, je lief die je even een kus geeft tijdens het diner, je beste vriend die met je moeder op de dansvloer staat te swingen.

Dat zijn de momenten die er toe doen.

Foto golden our in het bos bruidspaar

Ongedwongen en pure fotografie

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik fotografeer vanuit een journalistiek oogpunt: ik ben constant op zoek naar verhalen, connecties en oprechte momenten. En ik hou van het stukje humor in de foto’s!

Grote momenten, maar ook juist de momenten tussendoor. De ‘kleine’ momenten met juist een groot gevoel.

Als jullie de foto’s ontvangen hoop ik dat jullie de dag herbeleven, verrast worden, jullie de liefde voelen, lachen en misschien wel een traantje wegpinken.

Niet alleen mooie trouwfoto’s, maar juist ook foto’s met betekenis, foto’s die écht jullie verhaal vertellen.


Een prachtige herinnering voor het leven!

Bekijk mijn portfolio

“Corine is een hele fijne fotograaf die onze trouwdag prachtig heeft vastgelegd. De mooie balans tussen romantische en spontane foto’s maakt ons album een perfecte samenvatting van onze dag. De samenwerking was ook heel prettig. We kregen waardevolle tips tijdens het kennismakingsgesprek. We zijn blij met het eindresultaat!”

— Sirodjini & Hon-Sam

Zijn de onderstaande 3 punten belangrijk voor jullie? Dan zijn we een match!

1. Vertrouwen

Het is onwijs belangrijk dat er een klik is tussen ons. Ik ben er als bruidsfotograaf de hele dag bij, ook op de meest intieme momenten.

Het is dan ook belangrijk dat jullie je helemaal op je gemak voelen bij mij, zodat ik jullie en jullie dag echt op zijn puurst kan vastleggen. Dat jullie mij ook hier helemaal mee vertrouwen, dit helemaal los kunnen laten en voor 200% kunnen genieten van de dag.

Andersom is het ook belangrijk: dat ik het vertrouwen krijg dat ik de dag vastleg zoals ik dat het beste kan en het liefste doe. Oók de momenten die misschien kwetsbaar voelen.

Ik wil jullie héle verhaal vertellen en dat kan alleen als de basis goed zit 🙂

Trouwfoto op het strand van Scheveningen

2. Niet alleen maar mooie plaatjes

Ja, natuurlijk hou ik van mooie foto’s. Mooie portretten van jullie. En ja, de ‘standaard’ belangrijke bruiloft momenten pak ik mee.

Maar ik ben wel steeds op zoek naar die diepere laag, de momenten die nog veel belangrijker zijn. Die trotse blik van je vader, of een vriendin die een traantje wegpinkt bij jullie geloften.

Maar ook één van de kinderen die voor een hilarisch moment zorgt tijdens het diner.

Zijn jullie op zoek naar die extra laag in de foto’s? I’m your girl 🙂

3. Ik ben eigenlijk een extra daggast

Je hoort wel eens dat de bruidsfotograaf ‘de vlieg op de muur’ is. Alles van een afstandje bekijkt en vastlegt.

Zo’n fotograaf ben ik dus niet.

Ik meng me juist zoveel mogelijk in de groep. Zodat ik echt opga in het geheel, mensen zich sneller echt op hun gemak voelen bij mij. Ik duik er het liefst midden in een moment, zodat het naderhand ook écht voelt alsof je er weer ín zit. In plaats van er van een afstandje naar kijkt.

En dit kan alleen als ik die dag gewoon echt 1 van jullie ben, alsof ik een vriendin ben van jullie 🙂

En het leukste? Ik krijg van al mijn bruidsparen te horen: ‘We zagen de foto’s en we waren zo vaak verbaasd dat je dat had vastgelegd, want we hebben helemaal niet gemerkt dat je daar ook bij was!”

Trouwalbum

Jullie trouwfoto’s in een prachtig album. In mijn ogen het belangrijkste en mooiste eindproduct.

Een prachtig handgemaakt boek vol herinneringen aan jullie mooie dag, om voor altijd te koesteren en van te genieten.

“Corine heeft op onze bruiloft prachtige en spontane foto’s gemaakt. Precies zoals we het wilden! Ook het album is prachtig geworden. De communicatie was erg helder. Corine is sociaal en toegankelijk in het contact en ze hield ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Wij bevelen haar zeker aan als fotograaf!”

— Niels & Marije
Foto bruidspaar close up

Tarieven

Trouwreportages starten vanaf 6 uur voor 1795,-

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Veenendaal
  • 6 uur aaneengesloten fotografie op jullie dag
  • Minimaal 250 foto’s, volledig nabewerkt in hoge resolutie
  • Een online galerij met jullie foto’s
  • Een 20x20cm verrassingsalbum, opgemaakt door mij
Een reportage is onder andere uit te breiden met:
  • Extra uren fotografie 
  • Een luxe foto album (met jullie eigen gekozen foto’s)
  • Love shoot voorafgaand van jullie bruiloft
  • Een second shooter

Trouwfotograaf Veenendaal | Huwelijksfotograaf Veenendaal | Bruidsfotograaf Veenendaal | Bruidsfotografie Veenendaal

Meer portfolio werk bekijken?

MEER INFORMATIE OVER TROUWREPORTAGES?

Wil je meer weten over mijn manier van werken, tarieven en mogelijkheden?

Trouwfotograaf Corine

Kennismakingsgesprek

Zijn jullie enthousiast over mij als trouwfotograaf? Laten we een kennismaking inplannen! Ik kijk er naar uit om jullie verhaal te horen en jullie beter te leren kennen.

Recente bruiloften

“Corine is echt een topfotografe, ze is een relaxed en gezellig mens 🙂 Het was echt een feestje. We vielen meteen voor haar spontane manier van fotograferen. Corine weet echt de juiste momenten te pakken. We zijn ontzettend blij met onze foto’s. Ze leggen onze mooie dag perfect vast!”

— Janneke & Johan

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie dag?