Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Bruidspaar closeup

Bruidsfotografie

Yay! Jullie gaan trouwen!!

De trotse blik van je vader als hij je voor het eerst ziet, samen keihard lachen om anekdotes tijdens de ceremonie, je lief die je even een kus geeft tijdens het diner, je beste vriend die met je moeder op de dansvloer staat te swingen…

Dat zijn de momenten die er toe doen. Die vertellen wie jullie zijn en wat belangrijk voor jullie is.

Wat ik mooiste vind aan een bruiloft is dat iedereen om wie jullie geven bij elkaar komt om samen met jullie de liefde en het leven te vieren!

Ongedwongen en pure fotografie

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik fotografeer vanuit een journalistiek oogpunt: ik ben constant op zoek naar verhalen, connecties en oprechte momenten.

Met als doel: de dag opnieuw en opnieuw te beleven bij het bekijken van de foto’s. Een prachtige herinnering voor áltijd!

Bekijk mijn portfolio

“Corine is een hele fijne fotograaf die onze trouwdag prachtig heeft vastgelegd. De mooie balans tussen romantische en spontane foto’s maakt ons album een perfecte samenvatting van onze dag. De samenwerking was ook heel prettig. We kregen waardevolle tips tijdens het kennismakingsgesprek. We zijn blij met het eindresultaat!”

— Sirodjini & Hon-Sam

Kennismakingsgesprek

Graag plan ik met jullie een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter leren kennen!

Prachtig trouwalbum

Ik lever altijd een album als herinnering, maar jullie kunnen ook voor een prachtig luxe album kiezen. In mijn ogen het belangrijkste en mooiste eindproduct.

Een prachtig handgemaakt boek vol herinneringen aan jullie mooie dag, om voor altijd te koesteren en van te genieten.

Tarief bruidsreportage

Start vanaf 6 uur voor €1595,-

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Veenendaal
  • 6 uur aaneengesloten fotografie op jullie dag
  • Minimaal 250 foto’s, volledig nabewerkt in hoge resolutie
  • Een online galerij met jullie foto’s
  • Een mini verrassingsalbum, opgemaakt door mij
  • Levering van de foto’s binnen 8 weken

Weten of ik nog beschikbaar ben op jullie dag en wil je de brochure ontvangen?

Een reportage is uit te breiden met:

  • Extra uren fotografie 
  • Een luxe foto album (met jullie eigen gekozen foto’s)
  • Love shoot voorafgaand van jullie bruiloft
  • Een second shooter

“Corine heeft op onze bruiloft prachtige en spontane foto’s gemaakt. Precies zoals we het wilden! Ook het album is prachtig geworden. De communicatie was erg helder. Corine is sociaal en toegankelijk in het contact en ze hield ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Wij bevelen Oh Belle zeker aan als fotograaf!”

— Niels & Marije

“Corine is echt een fantastische fotograaf en het was echt één van de beste keuzes om haar te boeken voor onze bruiloft. Wij kwamen via via in contact met haar. Het contact verliep heel prettig en gaf ons veel vertrouwen. Tijdens de dag was het óók nog eens heel leuk om haar erbij te hebben. Onze gasten hebben het daarom nog steeds over ‘die leuke fotograaf’ :). En niet onbelangrijk, ze heeft de dag zó mooi vastgelegd, net kleine kunstwerkjes. We genieten nog steeds ontzettend van onze foto’s! Ik moet dan ook erg mijn best doen om niet op élke muur in huis een foto te hangen, zo mooi zijn ze.”

— Rik & Suzanne

Hoe lang ben ik aanwezig?

Een reportage is met verschillende pakketten óf extra uren uit te breiden tot een compleet verslag van de hele dag

Zo ben ik gemiddeld tussen de 12 en 16 uur aanwezig bij een bruiloft. Zelf vind ik dit ook super leuk, want jullie verhaal wordt het mooist vastgelegd als ik echt de hele dag kan laten zien. Dus van het klaarmaken tot en met (een deel van) het feest!

Natuurlijk is geen bruiloft hetzelfde en daarom kijk ik samen met jullie wat jullie wensen zijn en hoe lang ik op jullie aanwezig zal zijn!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact met op en ik stuur je de brochure toe!

“Wat heb jij op een fantastische manier onze dag vastgelegd! Je enthousiasme en spontaniteit is ook terug te zien in de plaatjes die je geschoten hebt. Naast het prachtige resultaat, wat echt boven verwachting was, zijn we ook erg te spreken over de manier waarop je alles tot in de puntjes verzorgd hebt. Van de voorbereiding tot aan het bezorgen van de foto’s op super leuke en originele manier. Je bent echt een topper en we raden haar zeker aan!”

— Rogier & Rianka

Recente bruiloften

“Corine is echt een topfotografe, ze is een relaxed en gezellig mens :) Het was echt een feestje. We vielen meteen voor haar spontane manier van fotograferen. Corine weet echt de juiste momenten te pakken. We zijn ontzettend blij met onze foto’s. Ze leggen onze mooie dag perfect vast!”

— Janneke & Johan

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie dag?