Bruiloft Gagelgat Soest

We gaan trouwen op het Gagelgat in Soest! Toen Rick en Milonne dat vertelden had ik nog geen idee wat een toffe locatie dit is!

Beiden begonnen de ochtend op de boerderij. Rick met zijn getuigen op de zolder boven de paardenstal waar later ook de ceremonie zou plaatsvinden en Milonne in de omgebouwde stal ernaast. Ik kon lekker heen en weer lopen tussen de een en de ander en de buien door. Want er kwamen nogal wat onstuimige buien langs! Maar dat mocht de pret niet drukken! Aan de hand van haar vader en begeleid door 2 bruidsmeisjes kwam Milonne de ceremonie binnen lopen en zag ook Rick haar voor het eerst. Dit blijft altijd zo bijzonder! Na een fijne persoonlijke ceremonie was het tijd voor bubbels & felicitaties.  En als verrassing had Milonne nog een Defender geregeld voor Rick. Die had hij niet aan zien komen! Met de Defender gingen we naar de Soesterduinen om foto’s te maken. En gelijk toen we er waren trok het helemaal open, zo fijn!

Na het gezellige diner (met speeches) was het tijd om naar de Weistaar in Maarsbergen te gaan, waar het feest gehouden werd. Daar stond een erewacht het bruidspaar op te wachten! Ook zo tof om een keer mee te maken! End daarna natuurlijk: FEEST! Na de openingsdans ging het lekker los!

Benieuwd naar de foto’s? Scroll snel door!