Bruiloft in de Ardennen- Bart&Danielle

Whoehoeee! Wat een geweldige bruiloft gaan jullie nu te zien krijgen!! De bruiloft van Bart&Danielle was zó fijn!

Samen met Claire en Wolf vertrok ik ’s ochtends naar Daverdisse in de Ardennen. In het prachtige Au dessus de Bie werden we al opgewacht door Bart&Danielle, die er duidelijk al superveel zin in hadden.

Samen met familie en vrienden waren ze al lekker bezig met de voorbereidingen voor de dag. De sfeer was mega relaxt. Een goed voorbeeld: Bart kwam een half uur voor hij Danielle zou zien erachter dat zijn broek niet in Daverdisse was 🙂 Een van de gasten stond zijn broek af aan Bart zodat er getrouwd kon worden!  Na een superfijne first look vertrokken we met de pick-up naar mooie plekjes in de buurt om te shooten. Wat was dit fijn! Ze zijn zo relaxt samen! En Claire en ik hebben wel 100x lopen zwijmelen over hoe mooi de jurk bewoog tijdens het lopen.

Deel 1 van de ceremonie was in de schuur omdat het regende, maar zodra de zon weer doorkwam werd de ceremonie voortgezet op het veld met een prachtige achtergrond!  Het was een prachtige, persoonlijke ceremonie.
Ik kan niet ontkennen dat ik vanachter mijn camera ook wat traantjes heb gelaten 🙂
Hierna was het tijd voor taart, de broek van Bart (je gaat het zo zien!), gezellig borrelen en uiteindelijk een heerlijk diner in een prachtige setting!
Ik kan wel blijven vertellen maar ik denk dat je gewoon het beste de foto’s kunt bekijken van deze uitgebreide blog!

Dit weekend was pure LIEFDE. 

 

Bart & Danielle // Fotografie: Oh Belle // Video: Claire- Blond&Blauw  // Locatie: Au dessus de Bie // Muziek: Wolf de Wijs
// Jurk Danielle: Self Portrait 
// Ceremoniespreker: Wenka – met heel je hart


BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren