Bruiloft Utrecht- EP en Deb

De bruiloft van Eric Pieter en Debby. Vanaf nu EP en Deb in deze tekst 🙂 Wat een super fijne dag was dit. Het was mijn laatste bruiloft van dit jaar en het beloofde een fijne dag te worden. Lekker relaxt, niet teveel poespas en vooral heel veel genieten!! Terwijl Deb zich klaar aan het maken was stroomde het huis steeds voller met vrienden en familie, allemaal wachtend totdat EP met Sara en Bas aan zou komen met de te gave bus!
Na een relaxte shoot gingen we naar de Landgoederij in Bunnik waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Eerst lekker eten en borrelen met vrienden en familie, met tussendoor mooie en leuke speeches. In de tussentijd kwamen ook de avondgasten aan, die waren namelijk ook allemaal aanwezig voor de ceremonie. Een prachtige persoonlijke ceremonie, met als klap op de vuurpijl ook nog de beloften van EP en Deb naar elkaar.
Uiteindelijk werd iedereen letterlijk de feestzaal ingejaagd door een drumband (verrassing!). Na een spetterende openingsdans (verrassing!) ging iedereen los op de gekleurde dansvloer.

Wat een top bruiloft om het seizoen mee te eindigen!