Day in the life fotoshoot Veenendaal

Kort geleden heb ik met Susan en Jan en de kinderen een day in the life shoot gedaan. Ik heb hen een halve dag gevolgd in hun bezigheden. Je kunt dit thuis doen, maar in dit geval heb ik hen gevolgd tijdens bezigheden buitenshuis. Eerst gingen Jan en Susan sporten, daarna lekker koffie drinken en taartjes eten, buiten spelen en tot slot een ijsje. Klinkt als een perfecte zaterdag toch?

Het leukste van de day in your life shoot is dat het echt een ontzettend pure momentopname is van jullie leven op dat moment. Ik stuur helemaal niets aan en ik leg puur vast wat er gebeurt. Het mooiste is dat jullie allemaal er dus  op zijn puurst opstaan. En juist die kleine momenten die nu zo normaal voor jullie zijn zullen op een gegeven moment veranderen of verdwijnen naarmate de kinderen ouder worden.En hoe fijn is het dan dat je hier later op terug kunt kijken!

Ik ben super benieuwd naar jullie reactie, scroll snel door voor de foto’s!

  

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren