Day in your life

Oohhhh dit was zo’n leuke shoot!! Alweer enkele maanden geleden ging ik op bezoek bij Jacomijn, André en Norah voor een fotoshoot. Ze vonden het erg leuk om de shoot in en rondom het huis te laten plaatsvinden. Norah keek eerst nog even de kat uit de boom, maar al snel wist ze me heel goed te vinden. Alle speeltjes en boekjes kwam netjes mijn kant op ;-)

Het leukste van deze shoot was het feit dat Jacomijn en André lekker met Norah aan het spelen waren, knuffelen en gek doen. Juist de dingen die ze normaal ook doen!  Alleen nu was ik erbij en kon ik deze mooie momentjes dus vastleggen. Juist de dagelijkse, ‘normale’ dingen die je je later zult herinneren! Zo ontzettend waardevol om dit vastgelegd te hebben!

Scroll snel door voor de super blije foto’s van dit leuke gezin :-)

Wil jij ook zo’n day in your life fotoshoot bij jou thuis? Neem contact met me op voor meer informatie!

Gezinsfoto-v-Giffen-3 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-8 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-15 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-20 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-22 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-25 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-29 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-32 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-34 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-35 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-36 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-42 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-44 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-45 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-49 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-50 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-55 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-57 Day in your life Gezinsfoto-v-Giffen-59 Day in your life

Comments

comments