Day in your life fotoshoot

Een day in your life fotoshoot. Een relatief nieuw soort fotoshoot. In Amerika is dit al een stuk bekender, maar in Nederland nog niet helemaal ingeburgerd. En daar wil ik graag verandering in brengen!

Wat is een day in your life fotoshoot?
Eigenlijk volg ik jullie als gezin een dag of dagdeel en leg alles vast.  Een paar voorbeelden: ’s ochtends in het weekend wanneer jullie altijd nog een poos met z’n allen in het grote bed liggen en op bed ontbijten. Lekker naar de speeltuin, koekjes bakken of hutten bouwen. Het avondeten (inclusief de drama en knoeipartijen), het avondritueel met in bad doen en boekjes lezen.

Waarom?
De nadruk ligt op het vastleggen van die dagelijkse momentjes, die bijna zo normaal voor jullie zijn, maar daardoor zo bijzonder! Juist dát zijn de dingen waar je het later over hebt: ”Weet je nog dat we dan op zaterdag altijd met z’n allen in bed gingen liggen en ontbijten?” Het zijn de momenten die jullie als gezin vormen.  Die laten zien wie jullie als gezin zijn. Het lief en leed wat jullie delen. En juist van die momenten hebben we vaak geen foto’s terwijl je met zo’n reportage echt jullie op zijn puurst vastgelegd hebt. Hoe geweldig is dit om later terug te zien. En niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen en misschien later zelfs kleinkinderen. Een echt tijdsdocument!

Het grootste verschil tussen een day in your life fotoshoot en een ‘normale’ lifestyle shoot is dat ik bij een day in your life shoot niets aanstuur en niet ingrijp. Ik laat de dag letterlijk gebeuren. Met een lifestyle sessie geef ik vaak wat opdrachtjes en vanuit daar creëren we momenten.

 


INVESTERING

€450,-

Ik loop een dagdeel met jullie mee (ongeveer 3-4 uur)
100 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, digitaal verstuurd
Online galerij waar je je foto’s kunt bekijken 
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om mij een hele dag of zelfs langer met jullie mee te laten lopen (bijvoorbeeld op reis)!
Neem contact met me op voor een op maat gemaakte offerte.


Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag. Neem contact met me op voor meer informatie!


De betaling geschiedt na de fotoshoot, maar voor de levering van de foto’s. –  De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. – Bij het boeken van de shoot staat de besproken prijs vast.  -Reiskosten tot 20 km vanaf 3907JC inbegrepen. Daarna bedragen ze €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. – Oh Belle Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media, drukwerk of externe promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan. –


 

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie of deze leuke shoot graag boeken? Neem dan hier contact met me op. Ik antwoord zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een dag! 

Scroll nog iets verder naar beneden voor ervaringen van anderen die jou voor gingen!


Wil je meer voorbeelden van shoots zien? Kijk dan snel hieronder!

Avondritueel
Mini day in your life
Gezin Veenendaal- DIYL