Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Day in your life fotoshoot

Day in your Life Fotoshoot

Wat is een day in your life fotoshoot?

Tijdens een day in the life shoot leg jullie alledaagse leven vast.

Ik ben er op een normale dag en ik vang de momenten die vertellen hoe jullie leven op dit moment is.  En juist die dingen die misschien wel dagelijks gebeuren en in jullie ogen normaal zijn, zijn de dingen die je je later nog zult herinneren. Samen een liedje zingen, het troosten na een valpartij en misschien wel het drama dat nu speelt tijdens het eten van bepaalde groentes of bij het wassen van haren.

Een tijdloos document, waarin jullie terug zien hoe bijzonder jullie leven eigenlijk is!

Waarom? Koester ook de alledaagse momenten

De nadruk ligt op het vastleggen van die dagelijkse momentjes die bijna zo normaal voor jullie zijn, maar daardoor zo bijzonder!

Het zijn de momenten die jullie als gezin vormen en die laten zien wie jullie als gezin zijn. Het lief en leed wat jullie delen. Juist van die momenten hebben we vaak geen foto’s. Terwijl ik met zo’n reportage jullie echt op zijn puurst zal vastleggen. Hoe geweldig is dit om later terug te zien. En niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen en misschien later zelfs kleinkinderen. Een echt tijdsdocument!

Verschil gezinsshoot en een day in the life shoot

Het grootste verschil tussen een day in your life fotoshoot en een ‘normale’ lifestyle gezinsshoot is dat ik bij een day in your life shoot niets aanstuur en niet ingrijp. Ik laat de dag letterlijk gebeuren, waardoor het een hele pure sessie is waarbij ik echt in jullie leven kruip.

De beelden van een day in the life shoot zullen vaak ook wat minder ‘perfect’ zijn dan de beelden die je terugziet in mijn lifestyle shoots.

Met een lifestyle sessie stuur ik jullie wel aan en ik geef jullie kleine oprdrachten. Vanuit daar leg ik de momenten vast die gebeuren. Een lifestyle sessie duurt ongeveer 1-1,5 uur en een day in the life sessie duurt in ieder geval 3 uur.

Bekijk mijn portfolio

“Wow wow wow wat zijn het prachtige foto’s!! Echt geweldig, super waardevol om dit te hebben! Foto’s die je zelf nooit gemaakt zou hebben. Super bedankt dat je dit met ons hebt willen doen!!”

— Marcel & Jenneke

Wat kan je verwachten?

Vooraf kijken we samen hoe jullie dag eruit ziet en bepalen we wanneer ik bij jullie kom fotograferen. Op de dag mag je alles doen zoals je dat normaal ook doet. “Je was erbij, maar toch ook weer niet”  is een opmerking die ik vaak te horen krijg en dat is helemaal zoals ik het graag wil tijdens deze shoot!

Na de shoot stuur ik je binnen een week al een kleine preview. Binnen 3 weken zijn alle foto’s te downloaden. Het bijzondere is:  alle foto’s worden waardevoller met de tijd. Maar met een day in the life shoot geldt dit nog meer, omdat je leven met kinderen steeds weer verandert naarmate ze ouder worden. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering.

Leuke momenten

Een day in the life shoot is mooi om op elk moment in je leven te doen. Maar heb je er ook al eens aan gedacht om tijdens een van de volgende momenten in je leven een fotograaf in te huren voor een day in the life reportage?

Een verjaardag van je kind, familieweekend weg, sinterklaas of kerst vieren, dagje uit in de vakantie, schaatsen, noem maar op…

Day in your life shoot

Mini day in the life shoot €350,-

  • Fotoshoot van ca 45-60 minuten
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Day in your life shoot

Little day in the life shoot

525,-

  • Ik loop een dagdeel met jullie mee, op locatie of bij jullie thuis, duur ongeveer 3 uur
  • Inclusief 40 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Linnen mini verrassingsalbum (15×15 cm)
  • Een back-up van 2 jaar

Op maat

Wil je iets anders? Andere uren, of misschien een day in the life setting op vakantie, of tijdens een evenement? Neem vooral contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

We zijn heel blij met de foto’s die Corine van ons gezin heeft gemaakt! Het was een leuke en ontspannen shoot. Zeker een aanbeveling waard.. als je iemand zoekt die in ongedwongen sfeer prachtige foto’s maakt, ben je bij Corine aan het goede adres!

— Jacomijn

Recente life shoots

“Vanaf moment een was er een relaxte sfeer en ging de shoot eigenlijk vanzelf. Eigenlijk was het gewoon een ochtendje lol maken met elkaar. Het is mooi om te zien hoe leuk jij je vak vindt, en in een moment of plek voor je ziet hoe je de beste/mooiste foto’s krijgt. Wij zijn onwijs blij dat je momenten hebt vastgelegd, die we zelf nooit zo op de foto zouden krijgen. Nogmaals, heel erg bedankt!”

— Niels & Suzanne

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?