Gezin tijdens het eten thuis

De kleine grote momenten vastgelegd

fotografie day in the life

Het leven bestaat uit heel veel kleine alledaagse momenten…

De rituelen die je hebt als gezin. ’s Middags samen thee drinken aan tafel, na het eten nog even een spelletje doen. Een boekje lezen voor het slapengaan terwijl je door het haar van je kind kriebelt. Maar ook de drama van het tandenpoetsen en een kleine meltdown net voor etenstijd, want ze zijn zo moe..”

Dit zijn de kleine grote momenten die jullie verhaal vertellen.

Dit zijn de ogenschijnlijke kleine momenten. Maar zijn deze momenten echt zo klein? In mijn ogen zijn dit juist de momenten die er toe doen: die jullie verhaal vertellen en laten zien hoe jullie leven er nu uit ziet.

Kinderen worden zó snel groot en soms zou je wel eens even terug willen in de tijd. Dat kan niet, maar ik kan wel met jullie even op de pauze knop drukken en nu déze tijd voor jullie vastleggen. Zodat al die kleine maar zo belangrijke momentjes voor altijd herinnerd kunnen worden, vóór dat ook deze periode ineens weer voorbij is.

Welke foto’s van je eigen kindertijd brengen de meeste herinneringen naar boven?


De geposeerde foto’s? Of juist de foto’s van een ‘normale’ dag wanneer je lekker de hele dag aan het spelen was in de tuin, of een tent bouwde van lakens bij de bank?

Tijdens een day in the life shoot leg jullie alledaagse leven vast. Het is echt: niets moet, alles mag. Ik loop gewoon een dag of dagdeel met jullie mee.

De foto’s vormen een tijdloos document, waarin jullie terug zien hoe bijzonder jullie leven eigenlijk is!

Waarom? Koester ook de alledaagse momenten

De nadruk ligt op het vastleggen van die dagelijkse momenten.

Het zijn de momenten die jullie als gezin vormen en die laten zien wie jullie als gezin zijn. Het lief en leed wat jullie delen. Juist van die momenten hebben we vaak geen foto’s. Terwijl ik met zo’n reportage jullie echt op zijn puurst zal vastleggen. Hoe geweldig is dit om later terug te zien. En niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen en misschien later zelfs kleinkinderen. Een echt tijdsdocument!

Meer zien?

“Wow wow wow wat zijn het prachtige foto’s!! Echt geweldig, super waardevol om dit te hebben! Foto’s die je zelf nooit gemaakt zou hebben. Super bedankt dat je dit met ons hebt willen doen!!”

— Marcel & Jenneke

Wat kan je verwachten?

Vooraf kijken we samen hoe jullie dag eruit ziet en bepalen we wanneer ik bij jullie kom fotograferen. Op de dag mag je alles doen zoals je dat normaal ook doet. “Je was erbij, maar toch ook weer niet”  is een opmerking die ik vaak te horen krijg en dat is helemaal zoals ik het graag wil tijdens deze shoot!

Leuke momenten

Een day in the life shoot is mooi om op elk moment in je leven te doen. Maar heb je er ook al eens aan gedacht om tijdens een van de volgende momenten in je leven een fotograaf in te huren voor een day in the life reportage?

Een verjaardag van je kind, familieweekend weg, sinterklaas of kerst vieren, dagje uit in de vakantie, schaatsen, noem maar op…

Day in your life shoot

Daily rituals

Perfect om die dagelijkse rituelen vast te leggen en voor altijd te koesteren ♡

  • Ik fotografeer jullie ongeveer 2 uur, lekker thuis
  • Inclusief 20 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

495,-


Foto vader en zoon thuis.

Lovely day

  • Voelt de 2 uur als te kort, of hebben jullie andere wensen? Langer kan natuurlijk ook!
  • Inclusief een ruim aantal foto’s (minimaal 30) volledig nabewerkt.
  • Geleverd via een online galerij
  • Linnen verrassingsalbum
  • Een back-up van 2 jaar

vanaf 645,-


Op maat

Wil je iets anders? Een hele dag? Of misschien een day in the life setting op vakantie, of tijdens een evenement? Neem vooral contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

We zijn heel blij met de foto’s die Corine van ons gezin heeft gemaakt! Het was een leuke en ontspannen shoot. Zeker een aanbeveling waard.. als je iemand zoekt die in ongedwongen sfeer prachtige foto’s maakt, ben je bij Corine aan het goede adres!

— Jacomijn

Recente day in the life shoots

“Vanaf moment een was er een relaxte sfeer en ging de shoot eigenlijk vanzelf. Eigenlijk was het gewoon een ochtendje lol maken met elkaar. Het is mooi om te zien hoe leuk jij je vak vindt, en in een moment of plek voor je ziet hoe je de beste/mooiste foto’s krijgt. Wij zijn onwijs blij dat je momenten hebt vastgelegd, die we zelf nooit zo op de foto zouden krijgen. Nogmaals, heel erg bedankt!”

— Niels & Suzanne

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?