OhBelle_Fotograaf_Veenendaal_Portfolio__0023 FAQ

Een overzicht van de meest gestelde vragen!

Wat is jouw stijl van fotograferen?

Ik fotografeer op een journalistieke manier op zowel een bruiloft als een day in the life shoot.
Ik zoek naar bijzondere momenten & mooi licht. Ik zal nooit ingrijpen in een moment, of vragen of iets nog even opnieuw kan, ‘omdat dat zo leuk is voor de foto’. Het is namelijk jullie liefde, jullie dag, en ik wil niet dat de herinnering bij een bepaalde foto de fotograaf is, die vroeg of het nog een keer opnieuw kon. Ik ga voor echte emoties, echte momenten – dat maakt naar mijn idee de herinnering zo waardevol en daarom fotografeer ik op die journalistieke manier.

Tijdens een lifestyle fotoshoot is dit natuurlijk iets anders. Daar zal ik wel wat aansturen, maar ook dan focus ik me op de echte momenten.

Wij hebben nog nooit een fotoshoot gedaan / Wij zijn niet fotogeniek!

Dat geeft helemaal niets en ik geloof dat iedereen fotogeniek is!  Wat de meeste mensen eigenlijk bedoelen is dat ze niet goed zijn in het op commando naar de fotograaf lachen. Gelukkig hoef je dat ook niet te doen bij mij! Tijdens de shoot creëer ik een ontspannen sfeer waarin jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Door de shoot te zien als quality time samen en je vooral op elkaar te focussen zijn jullie niet met mij bezig. En ik kan zo de mooiste momenten vastleggen! Wedden dat je een stuk fotogenieker bent dan je nu denkt ;-)

Wat zijn jouw levertijden?

Voor een normale shoot is de levertijd max. 4 weken. Al in de week na de shoot ontvang je een kleine preview! Als alle foto’s klaar zijn ontvangen jullie deze digitaal in hoge resolutie (zonder watermerk) via een webgallery.

Voor een bruiloft is dit max. 8 weken. Ik stuur binnen 1,5 week na de bruiloft een preview van ruim 20 foto’s. Als alle foto’s klaar zijn ontvangen jullie deze digitaal in hoge resolutie (zonder watermerk) via een webgallery en op USB.

Lever je ook albums of afdrukken?

Uiteraard! Graag zelfs!  Voor losse shoots kan je ervoor kiezen om gelijk een album mee te bestellen. Dit kan uiteraard ook achteraf! Afdrukken, wanddecoratie, alles is mogelijk en ik denk graag met jullie mee.

Voor bruidsreportages geldt dat er altijd een verrassingsalbum bij geleverd wordt. Je kunt er voor kiezen om deze te laten vervallen en een prachtig luxe album af te nemen!

We gaan buiten shooten maar het gaat regenen! Wat nu?

Tijdens een bruiloft kunnen we natuurlijk niet de bruiloft verzetten. Maar dan hebben we al wel nagedacht over een alternatieve locatie bij heel slecht weer.

Bij een gewone fotoshoot bespreken we vooraf ook wat we doen bij regen. Verzetten we de shoot of gaan we naar binnen? Net wat jullie voorkeur heeft!

Een van ons is ziek, wat nu?

Dat kan  gebeuren! Als we een shoot gepland hebben en een van jullie is ziek, verzetten we de shoot! Dit kan gebeuren, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

CONTACT

Heb je een andere vraag of wil je een shoot inplannen? Stuur me een berichtje!
WhatsApp chat