Fotoshoots:
‘Om de kleine & grote momenten nooit te vergeten’

Fotograaf Ede

Hi, wat leuk dat je hier terecht gekomen bent! Ik ben Corine, fotograaf in Ede.

Met mijn foto’s wil ik jullie verhaal vertellen. Of jullie verhaal nu is dat jullie gaan trouwen, net een kleintje hebben gekregen, of gewoon een heerlijk chaotisch gezin zijn.

Jullie zijn uniek en dat leg ik vast! Al mijn fotoshoots benader ik op dezelfde manier: ik ben altijd op zoek naar die kleine momenten die je weer het gevoel geven van hoe het was. Ik wil dat jullie verrast worden wanneer jullie terugkijken op de foto’s, omdat je beelden ziet die je niet had verwacht. Dat je moment terugziet die zo kenmerkend zijn voor jullie.

Waardevolle herinneringen voor altijd.

Bruidsfotografie

Gefeliciteerd: jullie gaan trouwen!
Het is een dag waarop jullie de liefde vieren met ál jullie lievelingsmensen en een van de meest bijzondere momenten in jullie leven.

Een liefdevolle speech van een goede vriendin, het geruststellende kneepje in je arm van je vader. Deze dag zit boordevol liefdevolle momenten waarvan je wilt genieten.

Als bruidsfotograaf wil ik heel graag jullie verhaal vastleggen, zowel de grote als de kleine momenten. Op die manier kunnen jullie keer op keer de dag opnieuw beleven en voelen. Ik wil graag jullie liefde en geluk vastleggen op beeld, zodat deze herinneringen voor altijd bewaard blijven.

“Corine heeft op onze bruiloft prachtige en spontane foto’s gemaakt. Precies zoals we het wilden! Ook het album is prachtig geworden. De communicatie was erg helder. Corine is sociaal en toegankelijk in het contact en ze hield ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Wij bevelen Oh Belle zeker aan als fotograaf!”

Enthousiast Betrokken Vrolijk Energiek Echt Positief
Het zijn woorden die anderen gebruiken om mij te beschrijven.

Wil je een fotoshoot?

Ik heb van mijn hobby als fotograaf in Ede mijn werk mogen maken. Enthousiast, vrolijk, energiek, positief, echt en betrokken: het zijn zomaar enkele woorden die anderen gebruiken om mij te beschrijven.

Deze kenmerken merk je dus ook in mijn werkwijze tijdens jullie fotoshoot! Voor welke fotoshoot kies jij?

Day in your life Fotoshoot

Ik ben dol op de kleine, maar juist belangrijke momenten in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat jullie dagelijks leven de moeite waard is om vastgelegd te worden. Daarom bied ik de “day in your life” fotoshoot aan.

Het zijn de kleine dingen die het leven zo mooi maken, en de chaos en een beetje drama 😉 Door middel van deze fotoshoot bij jullie thuis creëren we een tijdloos document, waarin jullie kunnen terugkijken op hoe bijzonder jullie leven eigenlijk is!

Newborn & zwanger

Zwanger zijn en het vasthouden van jullie pasgeboren baby’tje zijn momenten die jullie leven compleet veranderen. Het is een periode vol liefde en emotie!

Deze mijlpalen verdienen het om vastgelegd te worden, want de tijd vliégt voorbij.

Naast losse fotoshoots bied ik ook het Bolle Buiken tot Baby pakket aan. Hiermee leggen we deze mooie momenten vast als herinnering voor het leven.


Lifestyle fotoshoot gezin

Het is zo waardevol om foto’s te hebben waar het hele gezin op staat.

Kinderen groeien zo snel en voor je het weet is er weer een tijdperk voorbij. Het is belangrijk om even de tijd te nemen en die waardevolle momenten te bevriezen.

Met een gezinsfotoshoot kunnen we even op de pauze knop drukken en jullie liefde (en chaos 😉 voor altijd vastleggen!

“Onwijs blij met alle shoots die we tot nu toe gedaan hebben bij Corine. Een lief, fijn mens waardoor je snel op je gemak bent. Geen ‘gemaakte’ foto’s (vooral handig met kinderen want die doen daar niet aan) Corine weet precies die momenten vast te leggen die je voor altijd wilt hebben.”

– Susanne

Wil je meer informatie of wil je een fotoshoot inplannen?

Recente blogs

Bekijk mijn laatste fotoshoots en bruiloften, en vind tips!

Fotograaf Corine

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik fotografeer vanuit een journalistiek oogpunt: ik ben constant op zoek naar (kleine en grote) verhalen, connecties en oprechte momenten. Ik krijg vaak terug dat mensen zich erg op hun gemak voelen bij mij en het snel heel normaal voelt dat ik er bij ben 🙂

Wil je meer informatie of wil je een fotoshoot inplannen?

  1. Altijd op zoek naar de kleine grote momenten
  2. Heldere communicatie
  3. Spontane en relaxte ervaring