Oh_Belle_Veenendaal_Bruiloft_Portfolio-4-1 Fotograaf Ede

Fotograaf Ede

YAY! Wat leuk dat je er bent!

Hoi, mijn naam is Corine en ben fotograaf in Ede. Graag vertel ik je persoonlijke verhaal in mooie foto’s. Of leg bijzondere, ontroerende momenten vast die je graag met anderen wilt delen of als tastbare herinnering voor jezelf wilt houden. Zo kun je mij inschakelen als bruidsfotograaf in Ede, maar ik maak ook complete portretten van jou, je gezin of geliefde en bied daarvoor verschillende shoots. Spreekt mijn werk je aan en woon je niet in Ede, dan is dat geen probleem, want voor mijn fotowerk reis ik gerust overal heen.

Contact

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?
Laatste blogs

Soorten shoots

Fotograaf in Ede

Fotograaf Ede

In mijn werk als fotograaf in Ede ben ik enthousiast, energiek en betrokken; en dat wil ik mijn foto’s laten uitstralen. Verder zoek ik altijd naar de mooiste composities, achtergronden en lichtinval. Omdat ik spontaniteit in de foto’s ook erg belangrijk vind, regisseer ik tijdens de shoot liever niets en laat ik me samen met jullie meevoeren door het moment. Lijkt dat je wat, dan vertel ik je graag persoonlijk meer over mijn werkwijze. Of kijk alvast bij de verschillende fotoshoots die ik bied.

Bruiloftsfotografie Ede
De mooiste dag van je leven vliegt vaak veel te snel voorbij. Hoe mooi is het als je straks op je gemak nog eens kunt nagenieten van een fotoserie alle heerlijke momenten terughaalt? Tijdens een bruiloftshoot loop ik de hele dag met jullie mee en leg alles vast; van alle voorbereidingen tot jouw gasten die zich vermaken en de late uurtjes op de dansvloer. Samen geven we invulling aan hoe jullie de fotografie willen hebben en ik denk ook graag mee voor mooie fotolocaties in of rond Ede.

Meer over bruiloftsfotografie

Zwanger
Heb je er al eens over nagedacht om de bijzondere maanden van je zwangerschap vast te laten leggen op foto? Op geheel ontspannen wijze kies ik de mooiste, intieme momenten zodat je later een mooie herinnering hebt aan deze unieke tijd. Natuurlijk kan een zwangerschapsshoot in Ede ook bij een tweede of derde kindje en het is dan natuurlijk is het erg leuk om broertjes, zusjes en partner daarbij te betrekken.
Meer over fotografie tijdens de zwangerschap

Newborn
Is jullie zoon of dochter geboren, dan zit je leven ineens vol ontroerende, grappige en lieve momenten. Door deze vast te leggen in een Newborn shoot kun je daar elk moment opnieuw weer van genieten. Tijdens zo’n shoot draai ik even mee met jullie gezin en zoek de mooiste momenten uit voor de meest spontane beelden. En natuurlijk is het ook erg leuk als we een complete serie kunnen maken met alle familieleden erbij.
Meer over fotografie van jullie newborn

Day in your life – fotoshoot
Een gewone dag in het leven, zoals het van ’s ochtends vroeg tot in de avond reilt en zeilt. Hoe bijzonder is het als je dat zou kunnen vastleggen? Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar toch is het erg leuk om op een bepaalde periode uit je leven uitgebreid terug te kunnen kijken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een shoot waarin ik als fotograaf een dag meeloop en op een spontane manier jullie gezinsgeluk vastleg. Of laat me in reportagestijl je hobby activiteiten of een complete werkdag fotograefren.
Meer over een day in your life fotoshoot

Loveshoot
Net verliefd of alweer een tijdje met je Grote Liefde? Met een loveshoot maken we een prachtige tastbare herinnering van deze heerlijke periode. Ook leuk als cadeau! Bij deze shoot draait alles om ontspannen, relaxte momenten waarbij jullie alleen oog hebben voor elkaar. Voor fotografie in Ede kan ik bij jullie thuis komen om jullie in alle spontaniteit te fotograferen, maar we kunnen ook een mooie locatie in de natuur uitzoeken. Natuurlijk overleggen we van te voren wat jullie precies willen en we maken er een heerlijke relaxte shoot van.
Meer over een loveshoot

Contact

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?
WhatsApp chat