Fotoshoot Ede- Day in the life

Ik word nog steeds zoooo blij van deze day in the life fotoshoot die ik in Ede heb gedaan!

Ohhh ik wilde deze day in the life shoot steeds delen en het is er gewoon niet eerder van gekomen. Shame on me! Dit heerlijke gezin heb ik al verschillende keren vastgelegd en deze keer was ik bij hen vanaf een uur of 12 totdat de meiden weer naar bed gingen. Ik heb echt zo ontzettend genoten van deze dag! Het was een dag met vanalles. Wakker worden, eten, spelen, kleuren, tranen, knuffelen, en daarna weer lekker naar bed en het hele ritueel. Echt zoals zo’n dag voor hen is! Het was super slecht weer dus zijn we lekker binnen gebleven.

Ik merk dat veel mensen zich afvragen: ja maar wat leg je dan vast op zo’n dag. Zoveel boeiends doen wij niet hoor! Maar wat in jullie ogen niet boeiend is, zijn wel de dingen die jullie als gezin maken wie jullie zijn. Juist het samen kleuren of zingen. Of drama tijdens het eten koken. Verstoppertje spelen. Lekker op bed tussen de troepjes de fles geven voor ze gaan slapen. Juist al die dingen die voor jullie zó normaal zijn, zijn de dingen die je je later zult herinneren. Van: ‘ohjaaa, weet je nog dat we altijd *vul in* deden?’

Ik hoop dit jaar nog meer day in the life sessies te mogen doen! Ik vind het een feestje en het is een prachtig tijdsdocument!

Laat je weten wat jij er van vindt? Ik ben super benieuwd!!