Fotoshoot Veenendaal zwangerschap

Zwangerschapsshoots zijn echt zo leuk om te doen! Nog even die momentjes samen vastleggen voordat straks je leven op zijn kop staat!

Last minute kreeg ik de vraag of ik toch nog wat foto’s wilde maken van Jannik en Rianne. Ik was 1 week verder in mijn zwangerschap dan Rianne, dus net voor mijn verlof deze er toch nog tussen gepland 🙈 En hoe leuk was het!! Weer een gezellige shoot op een toffe locatie in Veenendaal. Natuur, hei, zand en mooi licht. En natuurlijk weer een gezellig stel 😊  Ze hadden nog niet eerder een shoot gedaan, dus het is altijd even een klein beetje inkomen aan het begin, maar  dat kwam helemaal goed! Ik vind het altijd erg belangrijk om iedereen gerust te stellen zodat ik jullie relaxt kan vastleggen!!

Enjoy!

zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk
zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk hei
zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk
zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk
zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk
zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk
zwangerschap fotoshoot veenendaal slaperdijk