Geboortefotograaf Veenendaal- Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

Ik heb de geboorte van een prachtig meisje in het ziekenhuis van Ede mogen fotograferen!

Al 1,5 jaar probeer ik een geboorte te fotograferen. Dat klinkt heel dramatisch haha! Maar steeds had ik pech: of de bevallingen gingen zó snel dat ze gewoon geen tijd hadden om mij te bellen én een paar keer dat het precies tijdens een bruiloft was en ik er dus niet bij kon zijn.

Maar nu zou het eindelijk gaan gebeuren! Een inleiding, dus ik wist wanneer ik verwacht werd en via WhatsApp werd ik op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Bij 5 cm kreeg ik een belletje: kom maar deze kant op, het begint op te schieten. Dus ik naar mijn auto, helemaal zin in. Krijg ik ineens een appje: “uhm, no pressure, maar ze heeft volledige ontsluiting”. En dat allemaal binnen 5 minuten 😉 Vol gas naar het ziekenhuis in Ede gereden en met alle stoplichten mee rende ik 9 minuten later het ziekenhuis in met de camera al om mijn nek.  In de verloskamer hing een stilte, er werd echt opgeladen voor de volgend (en misschien wel laatste?) wee. Snel maakte ik een paar shots en 2 minuten later was het al zover, de kleine dame werd geboren!! Ik had dus ook geen minuut later binnen moeten komen zullen we maar zeggen 😉  Mama pakte haar aan en ze werd heerlijk op haar borst gelegd. Snel erna gingen haar oogjes al open en keek ze om zich heen terwijl bij papa en mama de ontlading eruit kwam.

Maar wauw wauw wauw, wat was dit bijzonder om mee te maken! Ik kan het gewoon niet omschrijven. Ik ben zó dankbaar voor deze ervaring en dat ik het vertrouwen heb gekregen om dit voor hen vast te leggen. De favoriete foto van de ouders is de foto waar ze met z’n drieën op staan en waar je duidelijk de ontlading en geluk ziet. En dat zijn de momenten die er volgens mij toe doen en waarom het zo bijzonder is om foto’s te hebben, vooral omdat die momenten voor hen op dat moment als een roes voorbij gaan.

En ik ben super blij dat ik wat beelden met jullie mag delen! Scroll snel naar beneden en ik ben súper benieuwd naar jullie reactie!!

momenten rondom de bevalling fotograferen
momenten rondom de bevalling fotograferen
fotografie van geboorte kindje
geboortefotograaf ziekenhuis ede
geboortefotografie veenendaal
eerste momentje kindje bij moeder na geboorte
geboortefotograaf ziekenhuis ede
eerste keer drinken baby bij moeder na geboorte
wegen baby na geboorte
geboortefotografie veenendaal
geboortefotografie veenendaal
geboortefotografie veenendaal