Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Genomineerd Bruidsfoto Awards 2019!

Whoehoeee!! Ik ben genomineerd voor de Bruidsfoto Awards 2019 in de categorie ‘Getting Ready’!

Afgelopen november kreeg ik een heel leuk telefoontje dat ik genomineerd was voor de Bruidsfoto Awards (BFA) !! En 14 januari werd de uitslag bekend gemaakt en mocht ik het eindelijk met jullie delen! Super leuk!!!

Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. En in de categorie ‘Getting Ready’ ben ik dus een van die genomineerden!  Wat ik extra leuk vind is dat de foto die genomineerd is ook echt een van mijn favoriete foto’s van afgelopen jaar is! Het is een pure foto, met heerlijk licht, en waarin van alles gebeurt. De foto is gemaakt tijdens de fantastische bruiloft van Gerben en Savannah✨

 

Stemmen

Tot 4 mei kan er gestemd worden op de foto’s. Heeeeel belangrijk…. ik heb jullie stemmen nodig om te winnen! Daar zouden jullie mij echt onwijs blij mee maken!!

Hoe het werkt:

Per categorie stem je op 2 foto’s. Het zijn in totaal 8 categorieën, dus even doorklikken nog. Daarna je e-mailadres invullen en that’s it!! Ik ben je echt voor eeuwig dankbaar 😊

Klik hier om te stemmen!!

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van alles!!

Jaa, en ik ben ook in de krant te vinden! Super leuk! 😄

Enne… Nieuwsgierig naar de hele bruiloft zin het bos van Gerben en Savannah? Kijk dan hier!