Gewonnen Awards 2023

Wow, het is gewoon echt heel tof om hier een hele blog van te maken!! De awards die ik heb gewonnen in 2023. Fearless, De Masters, Wedisson.

Vooral Fearless is voor mij echt té gek. Het zijn zeg maar de Oscar’s onder de trouwfotografie. Er zijn elke ronde meer dan 19.000 inzendingen wereldwijd, en rond de 250 foto’s die een award krijgen. Echt bi-zar voelt het dus dat ik er ook dit jaar al 4 (!!) heb gewonnen!! Check vooral ook eens de collecties van Fearless, het is echt een feestje om deze foto’s te bekijken!
Ohh en de Masters is de grootste wedstrijd van de Benelux. Ook hier is het niveau zó hoog, het is echt een kerst op de taart om hier te winnen!

Met deze foto won ik ook al een Master Award!! Kijk eens op deze blog
Ik HOU van deze momenten en deze foto’s. De foto’s die je vooraf niet kunt bedenken <3
Fearless award oh belle
Al lange tijd een van mijn favorieten!
Fearless award oh belle
Ik hou van deze humor. De dames zeiden nog: neeeee je hebt toch niet onze kont erop he?? Haha hmm…. jawel 😅
master award corine
Een Master- Award met deze foto! Ik hou echt van deze details, deze kleine verhaaltjes tijdens een bruiloft.
corine-nap-bruiloft-klaasjan-neline-428