Gewonnen Awards 2023

Wow, het is gewoon echt heel tof om hier een hele blog van te maken!!

De awards die ik heb gewonnen in 2023.

Fearless (5x), De Masters (3x), Wedisson (11x).

Vooral Fearless is voor mij echt té gek. Het zijn zeg maar de Oscar’s onder de trouwfotografie. Er zijn elke ronde meer dan 19.000 inzendingen wereldwijd, en rond de 250 foto’s die een award krijgen. Echt bi-zar voelt het dus dat ik er ook dit jaar al 5 (!!) heb gewonnen!! Check vooral ook eens de collecties van Fearless, het is echt een feestje om deze foto’s te bekijken!

De Masters is de grootste wedstrijd van de Benelux. Ook hier is het niveau zó hoog, het is echt een kerst op de taart om hier ook 3 awards te winnen in 2023!

Van beide wedstrijden bestaat de jury altijd uit mega getalenteerde fotografen wereldwijd, waarvan de meesten ook echt journalistieke fotografen zijn. Het is met deze wedstrijden helemaal niet vanzelfsprekend om een Award te winnen, dus het voor mij echt een eer als je een extra erkenning krijgt voor een foto waar je zelf ontzettend trots op bent en enorm in gelooft.

Met deze foto won ik ook al een Master Award!! Kijk eens op deze blog
Ik HOU van deze momenten en deze foto’s. De foto’s die je vooraf niet kunt bedenken <3
Fearless award oh belle
Al lange tijd een van mijn favorieten!
Fearless award oh belle
Ik hou van deze humor. De dames zeiden nog: neeeee je hebt toch niet onze kont erop he?? Haha hmm…. jawel 😉
Jaaa ook een Fearless Award met dit heerlijke beeld. Ik hou enorm van die spontane momenten tussendoor en helemaal als alles dan even samen komt!!
spontane groepsfoto bruiloft
Dit soort spontane foto’s tijdens de groepsfoto’s bij een bruiloft. Is toch goud? En nee, dit is geen opdracht van mij, dit is gewoon een moment wat gebeurde en wat dus voor 100% laat zien hoe zij zijn. Ik vind dit dus echt fantastisch!!
Jaaa dit heerlijke moment tijdens de fotoshoot dat de sluier bijna wegwaait. De kleuren, de uitdrukkingen van hen. Ik voel het plezier!
master award corine
Een Master- Award met deze foto! Ik hou echt van deze details, deze kleine verhaaltjes tijdens een bruiloft.

En dan nog 11 Wedisson Awards! Voor mij een leuk extraatje, het blijft toch heel tof om te zien als je beelden als favorieten gekozen worden!