Huwelijksaanzoek Hendri+Louise

21 augustus 2017

Whoehoeee ik heb een huwelijksaanzoek gefotografeerd. Ik wilde dat al heel lang doen en kort geleden had ik er 2 in twee weken :)
Al een poosje geleden kreeg ik een mailtje van Hendri: hij wilde Louise ten huwelijk vragen en of ik dit wilde fotograferen: ja natuurlijk!!
En extra leuk, ik ken Hendri en Louise van de toffe loveshoot die ik met hen heb gedaan in Londen. Het is dan echt extra speciaal als je dan bij zo’n moment aanwezig mag zijn!

Ik zat tussen de bosjes verstopt toen Hendri en Louise eraan kwamen en bijna gelijk ging Hendri op zijn knieën. Uiteindelijk kwam ik tevoorschijn om nog wat andere shots van hen samen te maken. Na een klein half uurtje was het voor mij weer tijd om te gaan zodat ze lekker samen van de picknick konden genieten én het feit dat ze gaan trouwen!!!

Oja ik vond dit mega leuk om te doen, dus als je van plan bent om iemand ten huwelijk te vragen? Ik leg heel graag dit mooie moment vast!!
Het leuke is dat ik van beide stellen te horen heb gekregen dat ze het echt heel gaaf vinden dat zo’n bijzonder moment gefotografeerd is!
Dusse…. Jullie weten me te vinden ;-)

ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0024 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0025 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0026 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0027 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0028 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0029 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0030 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0031 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0035 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0032 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0033 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise ohbelle_proposal_aanzoek-fotograferen_fotografie-huwelijksaanzoek_0034 Huwelijksaanzoek Hendri+Louise

 

BewarenBewaren