Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Fotoshoots

Ik heb van mijn hobby als fotograaf mijn werk mogen maken. Enthousiast, vrolijk, energiek, positief, echt en betrokken: het zijn zomaar enkele woorden die anderen gebruiken om mij te beschrijven.

Deze kenmerken merk je dus ook in mijn werkwijze tijdens jullie fotoshoot!

Voor welke fotoshoot kies jij?

Zwangerschapsshoot

Zwanger Fotoshoot

Een kindje op komst? Dat is altijd bijzonder. Of het nu de eerste, tweede of derde wordt, het is waard om dit vast te leggen. Dit is jullie leven nu en straks wordt het allemaal anders.

Ik leg dit mooie moment vast op een geheel ontspannen manier, zonder dat jullie het doorhebben. Ook leuk om deze shoot te combineren met een newborn shoot!

Newborn lifestyle shoot

Newborn Fotoshoot

Je hebt een zoon of dochter gekregen! Wat leuk! Die zet ongetwijfeld de hele boel op stelten. Een mooi moment om door mij te laten vastleggen!

Het maakt daarbij natuurlijk niet uit of het nu jullie eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben. Het enige dat jullie hoeven te doen is van elkaar genieten. Op die manier leg ik jullie het meest natuurlijk vast.

Day in your life shoot

Day in your life Fotoshoot

Natuurlijk is het logisch om belangrijke mijlpalen in je leven vast te laten leggen op beeld, maar waarom zou je dat niet doen voor een normale dag met je gezin waarin in jouw ogen niets bijzonders gebeurt?

Juist die dagen met jullie gezin zijn dagen van zekerheid en stabiliteit die waar geluk laten zien. Een herinnering die het waard is om vast te leggen.

Gezinsshoot

Gezinsshoot

Iedereen wil graag mooie foto’s van hun gezin. Alleen schiet het er vaak bij in. Natuurlijk maak je zelf wel foto’s tussendoor, maar echt mooie foto’s waar iedereen op staat vergeten we vaak.

Tijdens een lifestyle gezinsshoot gaan we op een hele relaxte manier te werk. We kunnen de shoot bij jullie thuis doen of we gaan op pad naar een gave buitenlocatie. Dit kan bijvoorbeeld het bos zijn waar jullie als gezin vaak wandelen.

Loveshoot

Loveshoot

Vier de liefde en laat jullie liefde door mij vastleggen! Dat is eens iets anders dan een selfie. We overleggen van tevoren waar we de shoot zullen doen: buiten in de natuur of juist gezellig op de bank bij jullie thuis.

Het belangrijkste tijdens de loveshoot is, dat jullie ontspannen zijn en van elkaar genieten. Dat leg ik vast zodat jullie een tastbare herinnering hebben van deze bijzondere dag. Tip: ook leuk om te geven als cadeau!

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?