Jaaroverzicht 2018

Terugblik….

Ja echt, ik weet het. Elk jaar VLIEGT voorbij. Maar dit jaar sloeg echt alles! Dit komt voor ons ook vooral omdat we 2,5 maand op reis zijn geweest! Vooraf had ik niet ingeschat hoeveel impact dit zou hebben. Eigenlijk op alles. En dat daarna de maanden nog sneller voorbij vliegen en het echt ineens kerst is. Wow!  Mocht je de reis gemist hebben trouwens… ik heb hier een blog over India en een blog over de Filipijnen van gemaakt!! Privé was het ook een ontzettend bijzonder jaar. We hadden 3 bruiloften van lieve vrienden en familie waar we de hele dag bij aanwezig waren (1x als getuige en 1x als ceremoniemeester!), we zijn nog naar Stockholm geweest, we hebben leuke dingen gedaan met vrienden en familie. Liefde! 💛

En wat heb ik ontzettend mooie mensen leren kennen! Ik heb 27 bruiloften gefotografeerd (wauw♥!), tientallen newborn,- zwanger,- en gezinsshoots. Ik blijf me echt beseffen hoe bijzonder het is dat ik van jullie het vertrouwen krijg en jullie me toelaten op jullie mooiste dag of een dag in jullie gezin. Dank jullie wel hiervoor!!

Ook iets wat veel impact heeft gehad is de Full Monty Workshop die ik heb gevolgd, een workshop die in teken staat van het fotograferen op een journalistieke manier. Het van momenten en nog belangrijker: het wachten op momenten die kunnen gebeuren. Een traject van 1 jaar, waarin ik verschillende mentor sessies heb gehad, opdrachten kreeg, en de meest intensieve midweek ever heb gehad. Het bijzondere is dat ik na die workshop eigenlijk het hele jaar juist alleen maar meer leer, doordat ik me steeds meer bewust ben van welke kant ik op wil.  Hierdoor werk ik zo mogelijk nóg harder om de beelden te schieten die ik in mijn hoofd heb!  Ik heb dan ook super veel zin om in 2019 nog meer te knallen en jullie mooiste momenten vast te leggen!

 

Het overzicht!

Hier is hij dan! Het jaaroverzicht van 2018 met foto’s van gedane shoots! Geluid aan, en genieten maar 😊

En wat kunnen jullie in 2019 verwachten van mij??

  • Een nieuwe site!! In februari komt hij online, ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden!
  • We gaan naar IJsland!!! Zóveel zin in! Ik kan niet wachten om dit land te ontdekken en te fotograferen. Blog volgt, beloofd 😊
  • Ik wil me nog meer gaan richten op day in the life shoots. Ik geloof echt dat deze pure beelden zo ontzettend waardevol zijn en alleen maar waardevoller worden! Ben je benieuwd wat een Day in the life shoot is? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie!
  • Uiteraard deel ik zo veel mogelijk foto’s met jullie van alle mooie bruiloften en toffe shoots!

Dank jullie wel, jullie zijn geweldig!!