Jaaroverzicht 2019

Terugblik…

Een nieuw jaar voelt altijd als het perfecte moment om behalve vooruit te kijken, ook eens terug te blikken. Want de tijd vliegt voorbij en soms vergeet je soms gewoon wat er allemaal gebeurd is in een jaar! 2019 was voor mij een ontzettend bijzonder jaar! Privé is er ontzettend veel gebeurd, met als grootste hoogtepunt natuurlijk de geboorte van onze dochter Nine! ♥ 

Wat heb ik nog meer gedaan? Door mijn zwangerschap heb ik iets minder opdrachten aangenomen dan ik normaal doe. Met 34 weken heb ik mijn laatste bruiloft gefotografeerd, met 35 weken mijn laatste shoots en met 37 weken ben ik écht met verlof gegaan nadat ik alle foto’s afgeleverd had! Gelukkig ging het allemaal erg voorspoedig waardoor ik lekker heb door kunnen werken tijdens de zwangerschap. Echt super fijn! En natuurlijk niet te vergeten: ik heb een geboorte gefotografeerd! Whaa, dit was echt een van de gaafste dingen die ik heb gedaan hoor!

Ik heb een jaaroverzicht gemaakt! Met beelden van de bruiloften en shoots die ik heb gedaan. Een herinnering aan een prachtig jaar! Laat je weten wat je er van vind??

Hier is hij dan! Het jaaroverzicht! Geluid aan en geniet!

En ook al veranderd er eigenlijk niets, behalve dat er 2 cijfers veranderen, toch voelt een nieuw jaar als een frisse start. En in mijn geval is dit nu ook echt zo. Door de gebeurtenissen van 2019 zal er in 2020 wel het een en ander gaan veranderen. Ik moet nog bewuster met mijn tijd omgaan, omdat ik ook ontzettend van Nine wil genieten. Dit betekent dat ik waarschijnlijk ook minder losse shoots zal aannemen en niet meer 6 dagen per week ga werken. Dit ga ik de komende tijd allemaal uitproberen en ondervinden. 😅 Het zal vast nog wel een zoektocht zijn in wat voor mij en voor ons werkt. Alle tips zijn welkom haha!

Ondertussen staan er al ontzettend veel bruiloften voor dit jaar gepland en de aanvragen blijven maar doorlopen. Ik heb alweer zoveel zin in al die mooie dagen! En dan alweer mooie shoots die gepland staan. Zwangerschap- en newborn shoots en een paar keer een day in the life! JEEJ ZIN IN!! 😊😊😊