Loveshoot

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar vaak zijn de foto’s samen met je partner selfies, óf vakantiekiekjes! Hoe gaaf is het om een fotoshoot samen te doen. Lekker relaxt en pure foto’s waarop jullie jezelf herkennen. Geen moeilijke of ongemakkelijke posities, niet steeds in de camera lachen. Maar gewoon samen. Genieten, lachen, knuffelen. Het is eigenlijk gewoon even quality time samen met je lief, hoe leuk is dat!

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

VOORAF:
De loveshoot vindt plaats op een locatie naar keuze en samen kijken we wat goed bij jullie past. Wil je al wat inspiratie? Kijk dan eens naar deze blog over locaties. Als we buiten gaan fotograferen overleggen we ook al wat we gaan doen bij slecht weer. Dit kan betekenen dat we de afspraak verzetten óf we hebben al een alternatieve binnenlocatie geregeld! Sowieso ontvang je voor de shoot van mij een informatiedocument met tips én een uitgebreide uitleg van mijn werkwijze.

TIJDENS:
Wat ik super belangrijk vind is dat het een relaxte shoot is. We lopen rond, kletsen wat en ik leg je vast, mooi en leuk zoals jullie zijn!  Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, maar natuurlijk zal ik jullie aanwijzingen geven. Ik vind het belangrijk dat de shoot leuk is voor jullie. Het belangrijkste wat jullie moeten doen is genieten :)

ERNA:
In de week na de fotoshoot ontvang je van mij een kleine preview en de factuur. Ik ga de foto’s uitzoeken en nabewerken. Nadat de factuur betaald is stuur ik jullie de foto’s toe! De foto’s ontvang je binnen 2-4 weken.


INVESTERING

€295,-

Een volledige shoot op locatie, duur 1 tot 1,5 uur
40 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, digitaal verstuurd
Online galerij waar je je foto’s kunt bekijken 
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips


Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag. Neem contact met me op voor meer informatie!


De betaling geschiedt na de fotoshoot, maar voor de levering van de foto’s. –  De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. – Bij het boeken van de shoot staat de besproken prijs vast.  -Reiskosten tot 20 km vanaf 3907JC inbegrepen. Daarna bedragen ze €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. – Oh Belle Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media, drukwerk of externe promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan. –


 GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie of deze leuke shoot graag boeken? Neem dan hier contact met me op. Ik antwoord zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een dag! Scroll nog iets verder naar beneden voor ervaringen van anderen die jou voor gingen!


Wil je meer loveshoots zien? Kijk dan snel hieronder!

Tijs&Gertine in Amerongen
Loveshoot rondom Utrecht Centraal
Winterzon: Harm-Jan en Eline

Marco & Bianca, Renswoude
Loveshoot Arjan & Jolinda, Nijkerk
Loveshoot- foto’s workshop FFOB
Loveshoot Joanne & Alex,  Kazerneterrein Ede

Loveshoot Danielle & Dion, zonsondergang Wekeromse Zand
Loveshoot in Amerongen met Arco & Brenda
Pre-weddingshoot Arboretum Wageningen in de bloesem
Loveshoot in Utrecht
Wekeromse Zand