OhBelle_Fotograaf_-Corine_werk_algemeen-1 Mentor Sessie Fotografie

Meer leren over ondernemen en fotografie?

Jaa!! Vanaf nu is het mogelijk om een één op één mentorsessie bij mij te boeken! Startend met Oh Belle naast mijn werk ben ik nu alweer 3 jaar fulltime fotograaf. Ik ben door het hele proces gegaan en ik heb hier ontzettend veel van geleerd. En ik vind het super leuk om mijn kennis en ervaring met jou te delen!

Samen kijken we naar jouw werk en naar jouw bedrijf om te zien hoe je dit verder kunt ontwikkelen. Tijdens deze sessie bespreken we de zaken waar jij graag meer van wilt weten. Dit kan over fotografie gaan, maar ook over marketing, je workflow, maar ook over de zakelijke kant van het hebben van een bedrijf. Je mag me echt alles vragen!  Zo krijg je tijdens deze coaching ook echt de input en praktische tips die jij nodig hebt om je fotografie en bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

OhBelle_Fotograaf_-Corine_werk_algemeen-2 Mentor Sessie Fotografie
Mentorsessie
€450,- (excl. BTW)
Datum en tijd in overleg
■■■
Duur van de sessie is ongeveer 2 uur
■■■
Locatie: bij mij thuis in Veenendaal, of via Skype
OhBelle_Fotograaf_-Corine_werk_algemeen-1 Mentor Sessie Fotografie
Cadeaubon
Wil je een mentorsessie cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een sessie cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag.

ENTHOUSIAST?

Stuur me een berichtje voor meer informatie!
 Mentor Sessie Fotografie

“ Corine was zo open over haar carrière en de stappen die ze gezet hebt ik heb zoveel tips gekregen over de workflow, planning en het contact met je klanten. Ik heb door haar ervaringen en tips gelijk een goede structuur aan kunnen leren. En terwijl ik bij haar zat kreeg ik zoveel vertrouwen dat ik goed op weg was! En het was (totaal niet onbelangrijk!) onwijs gezellig! Wat een enthousiasme, openheid en humor heeft die vrouw!  Echt een aanrader onder de fotografen!!

WhatsApp chat