Mentor Sessie Fotografie

oh-belle_mentorsessie-fotograaf_coaching-fotografie_fotograaf-ondernemen Mentor Sessie Fotografie

Jaa!! Vanaf nu is het mogelijk om een één op één mentorsessie bij mij te boeken! Startend met Oh Belle naast mijn werk ben ik nu alweer 3 jaar fulltime fotograaf. Ik ben door het hele proces gegaan en ik heb hier ontzettend veel van geleerd. En ik vind het super leuk om mijn kennis en ervaring met jou te delen!

Samen kijken we naar jouw werk en naar jouw bedrijf om te zien hoe je dit verder kunt ontwikkelen. Tijdens deze sessie bespreken we de zaken waar jij graag meer van wilt weten. Dit kan over fotografie gaan, maar ook over marketing, je workflow, maar ook over de zakelijke kant van het hebben van een bedrijf. Je mag me echt alles vragen!  Zo krijg je tijdens deze coaching ook echt de input en praktische tips die jij nodig hebt om je fotografie en bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Een mentorsessie kost  €175 (excl. btw),- 
Datum en tijd in overleg
Duur van de sessie is ongeveer 2 uur
Locatie: bij mij thuis in Veenendaal, of via Skype

oh-belle_mentorsessie-fotograaf_coaching-fotografie_fotograaf-ondernemen3-300x202 Mentor Sessie Fotografie


Enthousiast? Neem hier contact met me op om een sessie in te plannen!
Of stuur een mailtje naar corine@ohbelle.nl