Mentoring Fotografie & ondernemen

Je bent al lekker bezig. Je hebt leuke opdrachten en je hebt al veel stappen gemaakt in de afgelopen tijd. Je werkt heel hard, maar toch heb je het gevoel dat je niet echt verder komt in wat je doet en voor ogen hebt: je blijft een beetje hangen.

Wil je werken naar een grotere omzet? Je creativiteit meer kwijt kunnen? Of juist iets meer balans en minder hard werken? Dit kan allemaal. Juíst hieraan gaan we werken, zodat jij nog veel happier wordt met jezelf en je bedrijf!

In mijn 10 jarige loopbaan als fotograaf heb ik ontzettend veel dingen geprobeerd, cursussen en workshops gevolgd en steeds meer kreeg ik duidelijk wat ik wil en waar ik voor sta. En dat gun ik jou ook!

Het gaat in onze business om zoveel meer dan alleen de mooie foto’s maken. Het is soms een kwestie van dingen loslaten, workflow, de juiste dingen meer aandacht geven. Het is dan ontzettend waardevol om iemand te hebben die je aan de hand meeneemt en je de volgende stappen laat zien, de stappen die je zelf misschien nog niet ziet, of durft te zien.

1 op 1 Powerboost

Samen kijken we naar jouw werk en naar jouw bedrijf om te zien hoe je dit verder kunt ontwikkelen. 

Tijdens deze sessie bespreken we de zaken waar jij graag meer van wilt weten. Als je meer wilt verdiepen qua fotografie, kunnen we samen door je RAW bestanden heenlopen en de tofste beelden eruit halen. Ik kan je tips geven qua compositie/instellingen maar ook het edit-proces: hoe benadruk je de sterkste kant van je foto’s.

We kunnen het ook hebben over marketing, je workflow, maar ook over de zakelijke kant van het hebben van een bedrijf. Je mag me echt alles vragen!  

Zo krijg je tijdens deze coaching ook echt de input en praktische tips die jij nodig hebt om je fotografie en bedrijf naar het volgende niveau te tillen. En als klap op de vuurpijl mag je me een maand lang 24/7 alles vragen. Dit is super fijn als je bezig bent om alles toe te passen.

3 maanden Level up

Wil je écht naar een next level? Dan is dit traject iets voor jou.

Samen gaan we iets moois neerzetten.

We kijken waar jouw kracht ligt, waar jij écht blij van wordt en energie van krijgt. En hier gaan we op bouwen, dit is namelijk de fundering van jouw bedrijf, dit is jouw kracht als fotograaf.

In deze maanden hebben we verschillende calls en ik help jou de stappen te nemen die nodig zijn om te groeien. In deze periode mag je me 24/7 alles vragen en we nemen je hele bedrijf onder de loep.

Als klap op de vuurpijl mag je met mij mee naar een shoot of bruiloft, om extra te leren ‘on the job.’

“Corine was zo open over haar carrière en de stappen die ze gezet hebt ik heb zoveel tips gekregen over de workflow, planning en het contact met je klanten. Ik heb door haar ervaringen en tips gelijk een goede structuur aan kunnen leren. En terwijl ik bij haar zat kreeg ik zoveel vertrouwen dat ik goed op weg was! En het was (totaal niet onbelangrijk!) onwijs gezellig!

Wat een enthousiasme, openheid en humor heeft die vrouw! Echt een aanrader onder de fotografen!!”

— Lotte Terlouw

Enthousiast? Stuur me een berichtje voor meer informatie!