Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Mini sessie.

Super leuk dat je interesse hebt in een mini-sessie!

Heb je binnenkort een verjaardag en wil je iemand een mooi portret cadeau geven? Of bijvoorbeeld een mooie foto geven voor vader- of moederdag?

Wil je eindelijk weer eens een nieuwe foto van jullie aan de muur? Of wil je juist deze periode van je kind vast laten leggen? Dan is een mini-shoot écht iets voor jou!

Wat gaan we doen? Tijdens een korte maar krachtige shoot maak ik de mooiste beelden van jullie!

Hieronder vind je meer informatie én het aanmeldformulier.

Let’s make some memories!

Wanneer:

Zaterdag 9 april (VOL) en zaterdag 16 april (VOL)

Kosten:

120 euro. Dit is inclusief:

  • Fotoshoot van 20 minuten
  • 5 foto’s naar keuze

5 Foto’s digitaal naar keuze zijn uiteraard in hoge resolutie. Jullie mogen deze 5 foto’s kiezen uit de galerij met alle gemaakte foto’s.

Voor wie: 

Gezin (max 5 pers.), kindjes (broertjes/zusjes), loveshoot, zwangerschapsshoot.

Locatie:

De locatie is het Wekeromse Zand, een prachtig en veelzijdig natuurgebied!

Zie ik je dan? Zin in :-)!

Aanmelden Mini Sessie

Na het invullen van het formulier, ontvang je een bevestiging van het door jou gekozen tijdstip. Uiteraard ontvang je later nog verdere informatie over de werkwijze, tips en wat je kunt verwachten.

Naam*
Adres*
Zaterdag 16 april*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen:

Oh nee, wij kunnen niet deze dag: komen er nog andere data?

In eerste instantie ben ik gegaan voor 1 dag. Bij veel interesse zal ik nog opties op een andere dag/andere dagen toevoegen!

Een van ons is ziek, wat nu?

Oh dat zou vervelend zijn!! Annuleer je 24 uur voor de fotoshoot? Dan wordt er 20% in rekening gebracht. Dit in verband met het vasthouden van de tijd. In overleg kunnen we kijken of we de shoot kunnen verplaatsen naar een mogelijke andere datum.

Hoe zit het met betalen?

Na het invullen van onderstaand formulier, stuur ik binnen 24 uur een factuur. Na de betaling is de tijd helemaal officieel voor jullie gereserveerd :-)

Wat als het regent?

Als de voorspellingen heel slecht zijn, zal ik de shoot verplaatsen. Ik zal dit uiterlijk vrijdagochtend 8 april beslissen en met jullie communiceren.