Newborn fotoshoot

Baby fotoshoot:
Klein in de wereld, maar de wereld voor jullie

fotoshoot baby thuis

Jullie wereld staat op zijn kop

als er een klein kindje geboren wordt. Het is grootse liefde, weinig slaap, verwondering, onzekerheid. Het is alles.

En vooral; het lijkt soms normaal maar het is zó bijzonder.

De eerste weken zijn intens, soms als een roes. De dagen lijken soms heel lang mar de tijd vliégt echt voorbij.

Bedenk eens hoe waardevol het is om die bijzondere eerste weken vast te laten leggen. Om terug te kijken op dat prille begin. Want ook deze tijd is zo weer voorbij en komt nooit meer terug.

De beelden die we maken tijdens een newborn shoot zijn voor altijd. Maar ook voor nu. En zijn om voor altijd te herinneren, zelfs als we het eigenlijk al vergeten waren. Om mee te geven aan onze kinderen, om te laten zien wie we zijn en wie we waren.

Newborn Fotografie


Ik wil jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet. Ik kom daarom graag bij jullie thuis voor een newborn lifestyle fotoshoot. Ik leg jullie liefde vast voor de kleine. Maar ook dat fijne mondje, wiebelteentjes en al die grappige gezichtjes die een baby al kan trekken 😉 Of het nou jullie eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben, dat maakt niet uit.

Een ontspannen baby fotoshoot

Knuffelen, met broertjes of zusjes erbij, details; ik leg alles vast. En extra leuk vind ik bij een baby fotoshoot met meer kinderen de chaos die je er gratis bij krijgt 😉 Juist dat, want dat vertelt zoveel over jullie en over de fases waarin alle kids zitten.

Het niet perfecte maakt het juist perfect.

Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment! Op een ontspannen manier zal ik zonder dat jullie het echt doorhebben de mooiste (en grappigste) momenten vastleggen.

Bekijk mijn portfolio

“Oh Lieve Corine! You made me cry!!!!! Wat zijn de foto’s ongelooflijk mooi geworden ♡♡♡ Thank you Thank you Thank you! Zoals altijd zijn we meer dan blij en super dankbaar met het resultaat, worth every penny ♡ Alweer, hartstikke bedankt ♡”

— Daniela & Vincent

Wat kan je verwachten?

Zie het vooral als quality time met je gezin en ik ben erbij om het vast te leggen! Ik vind het belangrijk dat de shoot ook echt leuk is voor jullie! Tijdens de shoot stuur ik jullie aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en lach, knuffel, kus. Het is vooral quality time met je gezin en ik leg dat vast 🙂

Na de shoot stuur ik je binnen een week al een kleine preview en kort erna kan je je foto’s bekijken en uitkiezen uit een galerij.


En het meest bijzondere is: alle foto’s worden waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering

Close up baby foto
Optie 1

Newborn shoot 350,-

  • Fotoshoot van ca 45-60 minuten
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Newborn fotograaf ouders en baby
Optie 2 (Meest gekozen!)

Bolle Buiken Baby Pakket 695,-

Wil je behalve de newbornshoot ook je zwangerschap vastleggen? Dan is het bolle buiken tot baby pakket wat voor jou!

  • Twee keer de fotoshoot van ca 45-60 minuten
  • Een prachtig album met jullie favoriete foto’s t.w.v. 95,-
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt per shoot. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

“Corine is een fantastische fotografe! De leukste en mooiste momenten weet je vast te leggen en het resultaat, prachtige foto’s. We waren benieuwd hoe het zou gaan met Milan maar hij vond het geweldig. Je creëert een ontspannen en gezellige sfeer en niets ging geforceerd. Je neemt er echt de tijd voor. Wij zijn onwijs blij met de prachtige foto’s die je hebt gemaakt. Nogmaals heel erg bedankt!!”

— Jos & Lotte

Cadeaubon

Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag.

Recente newborn shoots

“Wat zijn we ontzettend blij dat Corine van Oh Belle op ons pad is gekomen en dat zij een shoot bij ons kwam doen. Corine is een ontzettend fijn mens. Ze maakte meteen leuk contact met Noa, speelde spelletjes mee, zag hele toffe invalshoeken (wat mij als fotograaf meteen opvalt ;)), heeft onopvallend hele waardevolle momenten vastgelegd en heeft een heerlijke bewerkingsstijl. Daarnaast was het heel helder wat we konden verwachten voor, tijdens en na de shoot. Super blij met de foto’s!!”

— Elvera & Henri

Wil je meer informatie of wil je een fotoshoot inplannen?