Newborn Lifestyle Fotografie

Gefeliciteerd, je krijgt een kindje! Of.. misschien wil je de shoot wel cadeau geven aan iemand! Een pasgeboren kindje en alles erom heen is ontzettend bijzonder. En de tijd vliegt voorbij, dus extra reden om dit vast te laten leggen.

Ik kom graag bij je thuis voor een newborn lifestyle fotoshoot. Ik leg jullie liefde vast voor de kleine en natuurlijk details. Dat fijne mondje, vingertjes en wiebelteentjes :) Of het nou jullie eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben, dat maakt niet uit. Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; ik leg alles vast. Ik houdt het zo natuurlijk mogelijk en ik leg jullie kleintje het liefst vast in de normale omgeving en condities.

Mijn stijl is zo puur mogelijk. Ik neem  zelf geen accessoires mee en ik zal de baby niet in bepaalde houdingen leggen. Mocht je dit wel zoeken help ik je graag aan goede fotografen die dit op een mooie en veilige manier doen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

VOORAF:
Als je weet dat je een newborn shoot wilt boeken (of cadeau wilt geven!) is het handig om mij dit op tijd te laten weten, dan kan ik rondom je uitgerekende datum ruimte in mijn agenda houden.

Sowieso ontvang je voor de shoot van mij een informatiedocument met tips én een uitgebreide uitleg van mijn werkwijze.
Omdat het natuurlijk nooit mogelijk is om van te voren al een datum af te spreken doen ik het altijd als volgt:  Als jullie mij even bellen/mailen/berichten als de kleine geboren is, plannen we vast een afspraak in voor de newborn shoot, dan staat deze maar vast, ook al duurt nog 3 weken.  Belangrijk: de shoot vindt plaats wanneer jullie dit willen en dit hoeft niet persé in de eerste of tweede week!  Het belangrijkste vind ik dat moeder&kind zich goed voelen! We kunnen dus ook de shoot na 3 of 4 weken inplannen. Bekijk dus echt zelf wat je fijn vindt.

TIJDENS:
De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Fijn in jullie vertrouwde omgeving. Ik ga het huis door naar de mooiste en lichtste plekjes en ik leg jullie kindje vast.

Ik zal jullie kindje niet in bepaalde poses leggen, het liefste hou ik het zo natuurlijk mogelijk en in de eigen omgeving. Belangrijk vind ik  details, want die vergeet je zo snel! Een babytje wat lekker op bed ligt, gaapt, ineens de beentjes omhoog gooit, slaapt, noem het maar op, dát is wat ik het liefste vastleg. En natuurlijk ook mooie portretten van jullie samen als gezin!  Voor een newbornshoot neem ik de tijd omdat het ritme van de kleine het belangrijkste is. Als de kleine zich even niet lekker voelt, is er alle ruimte voor extra voeding of een knuffelmomentje.  Meestal duurt de shoot zo 1,5 tot 2 uur.

Wat ik super belangrijk vind is dat het een relaxte shoot is. En heb je al kinderen? Dan betrek ik hen er ook graag bij. Ik vind het belangrijk dat de shoot leuk is voor iedereen. Het belangrijkste wat jij en jullie moeten doen is genieten :)

ERNA:
In de week na de fotoshoot ontvang je van mij een kleine preview en de factuur. Ik ga de foto’s uitzoeken en nabewerken. Nadat de factuur betaald is stuur ik jullie de foto’s toe! De foto’s ontvang je binnen 2-4 weken.

 


INVESTERING

€295,-

Een volledige shoot op locatie, duur ongeveer 1,5 uur
40 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, digitaal verstuurd
Online galerij waar je je foto’s kunt bekijken 
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips


BOLLE BUIKEN TOT BABY PAKKET

Wil je behalve de bijzondere periode als de kleine geboren is ook je zwangerschap mooi vastgelegd hebben?
Dan is het bolle buiken tot baby pakket wat voor jou!
En, eerlijk is eerlijk, ook best fijn: het is ook voordeliger dan de twee losse shoots :)

 €550,- 

Een volledige zwangerschapsshoot op locatie, duur ongeveer 1,5 uur
Een volledige newbornshoot bij jullie thuis, duur ongeveer 1,5 uur
Linnen foto album van 20x20cm met de mooiste foto’s van de shoots
Van elke shoot minimaal 40 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, geleverd via een online galerij + op USB
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips


Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag. Neem contact met me op voor meer informatie!


De betaling geschiedt na de fotoshoot, maar voor de levering van de foto’s. –  De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. – Bij het boeken van de shoot staat de besproken prijs vast.  -Reiskosten tot 20 km vanaf 3907JC inbegrepen. Daarna bedragen ze €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. – Oh Belle Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media, drukwerk of externe promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan. –


 GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie of deze leuke shoot graag boeken? Neem dan hier contact met me op. Ik antwoord zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een dag! Scroll nog iets verder naar beneden voor ervaringen van anderen die jou voor gingen!


 

En wil je meer complete shoots zien? Kijk dan snel hieronder!

Newbornshoot Ede 2e dochter
Babyshoot met 3 maanden
Newborn shoot Hilversum
Babyshoot Amsterdam
Baby Jan, Kockengen
Newbornshoot tijdens avondritueel
Baby Filou
Lieve, Amstelveen
Tygo en zijn trotse zus
Bobbi
Tweeling Mason & Indy
Noor
Olivia – Amsterdam
Baby Maud