Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Newborn Fotografie

Yay! Een baby!

Gefeliciteerd, je krijgt een kindje! Een kindje zet je leven op zijn kop :-) En hoe mooi is het om die periode vast te leggen?

Ik wil jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet. Ik kom daarom graag bij jullie thuis voor een newborn lifestyle fotoshoot. Ik leg jullie liefde vast voor de kleine en natuurlijk details. Dat fijne mondje, wiebelteentjes en al die grappige gezichtjes die een baby al kan trekken :) Of het nou jullie eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben, dat maakt niet uit.

Een ontspannen shoot

Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; ik leg alles vast.

Ik houdt het zo natuurlijk mogelijk en ik leg jullie kleintje het liefst vast in de normale omgeving en condities. Mijn stijl is zo puur mogelijk. Ik neem zelf geen accessoires mee en ik zal de baby niet in bepaalde houdingen leggen.

Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment! Op een ontspannen manier zal ik zonder dat jullie het doorhebben de mooiste (en grappigste) momenten vastleggen.

Bekijk mijn portfolio

“Oh Lieve Corine! You made me cry!!!!! Wat zijn de foto’s ongelooflijk mooi geworden ♡♡♡ Thank you Thank you Thank you! Zoals altijd zijn we meer dan blij en super dankbaar met het resultaat, worth every penny ♡ Alweer, hartstikke bedankt ♡”

— Daniela & Vincent

Wat kan je verwachten?

Vooraf kijken we samen wanneer we de shoot doen. Belangrijk: dit hoeft echt niet heel snel na de geboorte! In de eerste weken moet je vaak nog erg wennen aan dit nieuwe ritme en ondertussen ben je misschien nog aan het bijkomen van de bevalling. Deze shoot kan ook prima na 4, 6 of 8 weken. Dus doe dit wanneer jullie er aan toe zijn! En bedenk: ook dan zijn ze nog mini en jullie zijn zelf waarschijnlijk al iets meer gewend!

Jullie ontvangen van mij een informatiedocument met meer tips en informatie. Tijdens de shoot stuur ik jullie aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en jullie kleintje. Lach, knuffel, kus en doe lekker gek. Samen maken we er een feestje van! En heb je al meer kindjes? Heerlijk, ik omarm de chaos ;-)

Na de shoot stuur ik je binnen een week al een kleine preview. Binnen 3 weken zijn alle foto’s te downloaden. Het bijzondere is: alle foto’s worden waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu.

Zo worden de foto’s een tastbare herinnering.

Newborn lifestyle shoot
Optie 1

Tarief basis €350,-

 • Fotoshoot van ca 45-60 minuten
 • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
 • Geleverd via een online galerij
 • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Optie 2

Luxe met album €395,-

 • Fotoshoot van ca 45-60 minuten
 • Een prachtig album met jullie favoriete foto’s t.w.v. €95,-
 • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
 • Geleverd via een online galerij
 • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Optie 3

Bolle Buiken Baby Pakket €675,-

Wil je behalve de newbornshoot ook je zwangerschap vastleggen? Dan is het bolle buiken tot baby pakket wat voor jou!

 • Twee keer de fotoshoot van ca 45-60 minuten
 • Een prachtig album met jullie favoriete foto’s t.w.v. €120,-
 • Inclusief 20 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt per shoot. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
 • Geleverd via een online galerij
 • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

“Corine is een fantastische fotografe! De leukste en mooiste momenten weet je vast te leggen en het resultaat, prachtige foto’s. We waren benieuwd hoe het zou gaan met Milan maar hij vond het geweldig. Je creëert een ontspannen en gezellige sfeer en niets ging geforceerd. Je neemt er echt de tijd voor. Wij zijn onwijs blij met de prachtige foto’s die je hebt gemaakt. Nogmaals heel erg bedankt!!”

— Jos & Lotte

Cadeaubon

Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag.

Recente newborn shoots

“Wat zijn we ontzettend blij dat Corine van Oh Belle op ons pad is gekomen en dat zij een shoot bij ons kwam doen. Corine is een ontzettend fijn mens. Ze maakte meteen leuk contact met Noa, speelde spelletjes mee, zag hele toffe invalshoeken (wat mij als fotograaf meteen opvalt ;)), heeft onopvallend hele waardevolle momenten vastgelegd en heeft een heerlijke bewerkingsstijl. Daarnaast was het heel helder wat we konden verwachten voor, tijdens en na de shoot. Super blij met de foto’s!!”

— Elvera & Henri

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?