Newborn fotograaf thuis in Lunteren

6 mei 2019

Newborn shoot thuis in Lunteren

Een paar jaar geleden was ik al bij dit leuke gezin in Lunteren voor de newborn shoot van Bobbi. En dit jaar was ik bij hen voor Pim!

En het was weer ouderwets gezellig 😄 Een heerlijke ongedwongen shoot, met alles wat erbij komt kijken. Lachen, gek doen, knuffelen en een paar dikke tranen. Oja en Pim moest ook nog een keer zo hard niezen. Serieus, niesende baby’s zijn echt té schattig!

Ik zou zeggen: scrollen maar weer 😊!

Oh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0106 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0107 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0112 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0108 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0109 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0126 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0113 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0114 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0111 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0115 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0116 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0117 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0118 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0119 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0120 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0121 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0110 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0122 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0123 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0125 Newborn fotograaf thuis in LunterenOh-Belle_blog_newborn_fotograaf_lunteren_thuis_0124 Newborn fotograaf thuis in Lunteren