Day in the life shoot tijdens avondritueel

Een tijdje geleden was ik op bezoek bij Henri en Elvera op bezoek, want Jens was geboren! Ik vond het al een eer dat ik mocht komen fotograferen, want Elvera is zelf ook fotograaf (check!) En dat is dan toch nét even iets spannender dan een andere shoot 😉
We hadden afgesproken na het avondeten, zo konden we gelijk het avondritueel van dit leuke gezin meepakken. Dochter Noa ging nog even beneden spelen, daarna nog lekker in bad en daarna nog even met z’n allen beneden kroelen voor ze naar bed gaat. Juist die dagelijkse momenten en rituelen vastleggen vind ik zo fijn om te doen! En ik denk ook echt dat dit super waardevol is, want later denk je terug aan deze terugkerende momentjes!

Scroll snel door, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren