Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Corine van Oh Belle Fotografie

Over Corine

Hoi!! Wat leuk dat jullie benieuwd zijn naar mij!

Wat anderen zeggen

Ik heb aan anderen gevraagd aan welke woorden ze denken als ze aan mij denken. Komtie!

Enthousiast // Betrokken // Vrolijk // Energiek // Positief // Echt // Toegankelijk

Maar goed, jullie zijn vast ook benieuwd naar wie ik ben en wat ik leuk vind ;-) Ik ben Corine, 34 jaar en geboren op een boerderij in Ederveen. Ik woon samen met mijn vriend Bram en dochter Nine in Veenendaal.

Leave sparkles wherever you go!

Gezellige professionaliteit

Voor ik nog meer over mezelf vertel: hoe werk ik en wat kan je verwachten?

Een bruiloft of een fotoshoot gaat voor mij veel verder dan alleen het maken van mooie foto’s. Want dat ik ga voor kwaliteit staat natuurlijk voorop, maar ik vind het minstens zo belangrijk dat het een fijne ervaring is, dat het klikt! Zo kunnen jullie helemaal jezelf zijn en kan ik het beste uit mezelf halen en zo alles geweldig vastleggen voor jullie!

Ik hou van gezelligheid, ben niet snel van mijn stuk te brengen en blend goed tussen de gasten. Zo vang ik de grote én de kleine momenten. Het ja-woord, de eerste dans, het taart moment. Maar juist ook die kleine onverwachte momenten tussendoor. Die ene blik, die oom die altijd losgaat op de dansvloer, of een kleine traan. Ik zie ze en ik leg ze vast. Voor jullie.

Koffers icon

Reizen

Samen met Bram heb ik al veel mooie plekken op de wereld bezocht: Colombia, India, Filipijnen, Sri Lanka. Ohh, ik kan niet wachten om straks met z’n vieren de wereld te ontdekken!

Sokken icon

Trots als een pauw

Ik ben helemaal verliefd op onze dochter Nine (ze is ook echt heeeeel erg leuk!!) En ik kan niet wachten om onze tweede dochter te ontmoeten!

Cake icon

Gezellig tafelen

Koffie en taartjes zijn zeg maar wel echt mijn ding. En wijntjes met lekkere hapjes ook trouwens ;-) Dit allemaal het liefst in combinatie met lieve vrienden of familie om mij heen!

“Jouw manier van opgaan in de menigte, je enthousiasme en spontaniteit zijn super. En ook je perfecte oog voor detail, zodat je de juiste momenten weet wat te leggen op een prachtige manier! En ook nog de manier van voor- en nazorg. Alles tot in de puntjes verzorgd.”

— Rogier & Rianka

Denk je nu: ik wil meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje!

Corine met partner
Zonsopgang icon

Eyes to the sky

Ik ben gék op de lucht en dan met name zonsop- en ondergangen. Vrienden en familie denken aan mij als ze een mooie lucht zien: just saying.

Vogel icon

Een blij ei

Fluitende vogeltjes maken sowieso mijn dag helemaal goed.

Muzieknoten icon

Enorme muziekliefhebber

I loooove film muziek. En ik had wel eerder geboren willen worden om in ieder geval 1 concert van Queen mee te maken.

Ik word ook blij van…

Een goed boek // De zon // Knuffelen // Lekker dansen op een feestje // Lekker uitgebreid eten bij een goed restaurant // De slappe lach // Mooie gesprekken over vanalles // Koffie buiten drinken in die eerste warme zonnestralen van het jaar // De geur van regen na een warme dag // De geur van gemaaid gras // IJsjes // Amaretto // Naar de sauna // Mooie bloemen // Mooi licht (altijd)

Wat mijn klanten zeggen…

“We hebben enorm genoten. Het was erg fijn om met jou foto’s te maken, je bent een fijn persoon om erbij te hebben gedurende de dag. Ook van onze gasten kregen we positieve reactie over jou! De foto’s zijn prachtig en het album is ook ontzettend mooi. Dank je wel, wij waren erg blij met je!”

— Sander & Saskia

“Lieve Corine, Nogmaals bedankt voor de geweldig mooie foto’s!! We zeiden het al eerder, maar jij hebt alles vast weten te leggen, zelfs de dingen die wij toen niet zagen! Onbetaalbaar en zo waardevol, je bent echt een super getalenteerde fotograaf! Dankjewel voor alles!!”

— Jasper & Corine

“Jouw relaxtheid en fijne houding vonden we super fijn. Hierdoor voelden wij ons ontzettend op ons gemak.”

— Marjolijn & Bas

“Corine is ontzettend open. Het is fijn om te zien dat een fotograaf goed ‘blend’ met de (dag)gasten.”

— Savannah

Bucketlist

Jaaaa natuurlijk heb ik ook nog dromen! Dus hierbij deel ik met jullie mijn fotografie bucketlist 😊

Gezinsshoot
Bucketlist #1

Fotograferen gezin op reis

Ik hou van het vastleggen van de dagelijkse dingen tijdens een Day in the life shoot. Het lijkt me dan ook fantastisch ook met een gezin (enkele dagen) mee op reis te gaan en die bijzondere tijd vast te leggen!

Gaan jullie een mooie reis maken of bijvoorbeeld lekker kamperen op de Waddeneilanden? Hoe tof om dit vast te leggen.

Mag ik mee 😊?

Bruidspaar in de Ardennen
Bucketlist #2

Bruiloft in het buitenland fotograferen

Jaaa uiteraard dit! Mijn verste buitenland bruiloft was in de Ardennen (zo mooi!!) maar natuurlijk droom ik stiekem ook van een gave bruiloft in ….. (vul hier land naar keuze in 😉)

Vrouw en kind in India
Bucketlist #3

Terug naar India om te fotograferen. Het liefst een day in the life EN een bruiloft 😍

Tijdens onze reizen verwonder ik me steeds weer over wat ik zie. En de grote verschillen met wat wij normaal vinden. Vooral in India heb ik mijn ogen uitgekeken.

Het lijkt me echt FANTASTISCH om daar (1) een bruiloft te fotograferen en (2) een dag lang een gezin te volgen.

India heeft een speciaal plekje in mijn hart!

Denk je nu: ik wil meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje!