Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Corine van Oh Belle Fotografie

Over Corine

Hoi!! Ik ben Corine, 34 jaar en geboren op een boerderij in Ederveen. Ik woon samen met mijn vriend Bram en dochter Nine in Veenendaal.

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik regisseer niets, ik leg de dag echt vast zoals hij is. Ik fotografeer vanuit een journalistiek oogpunt: ik ben constant op zoek naar verhalen, connecties en oprechte momenten.

Wat ik met de foto’s wil bereiken is dat jullie de foto’s zien en de dag weer opnieuw beleven.

Leave sparkles wherever you go!

Gezellige professionaliteit

Een fotoshoot gaat voor mij veel verder dan alleen het maken van mooie foto’s. Want dat ik ga voor kwaliteit staat voorop, maar ik vind het minstens net zo belangrijk dat het een fijne ervaring is. Zo vind ik het belangrijk dat de fotoshoot echt een leuk moment is op jullie prachtige dag. Maar ook de communicatie rondom de dag is iets waar ik veel aandacht aan besteed.

Ik hou van gezelligheid, ben niet snel van mijn stuk te brengen en blend goed tussen de gasten. Zo vang ik de grote én de kleine momenten. Het ja-woord, de eerste dans, het taart moment. Maar juist ook die kleine onverwachte momenten tussendoor. Die ene blik, die oom die altijd losgaat op de dansvloer, of een kleine traan. Ik zie ze en ik leg ze vast. Voor jullie.

Wat anderen zeggen

Ik heb aan anderen gevraagd aan welke woorden ze denken als ze aan mij denken. Komtie! Enthousiast // Vrolijk // Energiek // Positief // Echt // Betrokken

Reislustig

Ik word heel erg blij van reizen! De klapper? 2,5 maand reizen door o.a. India, Sri Lanka en de Filipijnen! O ja en we ♥ Colombia!

Trots als een pauw

Ik ben helemaal verliefd op onze dochter Nine (ze is ook echt heeeeel erg leuk!!)

Gezellig tafelen

Koffie en taartjes zijn zeg maar wel echt mijn ding. En wijntjes ook trouwens ;-) Dit allemaal het liefst in combinatie met lieve vrienden of familie om mij heen!

“Jouw manier van opgaan in de menigte, je enthousiasme en spontaniteit zijn super. En ook je perfecte oog voor detail, zodat je de juiste momenten weet wat te leggen op een prachtige manier! En ook nog de manier van voor- en nazorg. Alles tot in de puntjes verzorgd.”

Rogier & Rianka

Denk je nu: ik wil meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje!

Corine met partner

Eyes to the sky

Ik ben gék op de lucht en dan met name zonsop- en ondergangen. Vrienden en familie denken aan mij als ze een mooie lucht zien: just saying.

Een blij ei

Fluitende vogeltjes maken sowieso mijn dag helemaal goed.

Altijd actief!

Ik sport 3x per week (bootcamp & WOD) en ik vind het heerlijk!

Enorme muziekliefhebber

Jaren ’90 en ’00, salsa, house, Top2000 en I loooove film muziek. Kom maar door!

Queen fan

Ik had graag eerder geboren willen zijn om in ieder geval 1 concert van Queen mee te maken.

Wat mijn klanten zeggen…

“Corine is ontzettend open. Het is fijn om te zien dat een fotograaf goed ‘blend’ met de (dag)gasten.”

Savannah

“Leuk en spontaan contact vooraf, hele fijne ontspannen sfeer tijdens de shoot, en prachtige foto’s.”

Karin

“Jouw relaxtheid en fijne houding vonden we super fijn. Hierdoor voelden wij ons ontzettend op ons gemak.”

Marjolijn & Bas

“Corine is erg relaxed als fotograaf en in de omgang, ook met anderen.”

Janine & Bas

Bucketlist

Jaaaa natuurlijk heb ik ook nog dromen! Dus hierbij deel ik met jullie mijn fotografie bucketlist 😊

Bucketlist #1

Fotograferen gezin op reis

Ik hou van het vastleggen van de dagelijkse dingen tijdens een Day in the life shoot. Het lijkt me dan ook fantastisch ook met een gezin (enkele dagen) mee op reis te gaan en die bijzondere tijd vast te leggen!

Gaan jullie een mooie reis maken of bijvoorbeeld lekker kamperen op de Waddeneilanden? Hoe tof om dit vast te leggen.

Mag ik mee 😊?

Bucketlist #2

Bruiloft in het buitenland fotograferen

Jaaa uiteraard dit! Mijn verste buitenland bruiloft was in de Ardennen (zo mooi!!) maar natuurlijk droom ik stiekem ook van een gave bruiloft in ….. (vul hier land naar keuze in 😉)

Bucketlist #3

Terug naar India om te fotograferen. Het liefst een day in the life EN een bruiloft 😍

Tijdens onze reizen verwonder ik me steeds weer over wat ik zie. En de grote verschillen met wat wij normaal vinden. Vooral in India heb ik mijn ogen uitgekeken.

Het lijkt me echt FANTASTISCH om daar (1) een bruiloft te fotograferen en (2) een dag lang een gezin te volgen.

India heeft een speciaal plekje in mijn hart!

Denk je nu: ik wil meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje!