Over mij

Corine Nap, 30 jaar en geboren op een boerderij in het dorp Ederveen en na wat omzwervingen (Haarlem en Madrid) woon ik nu in Veenendaal samen met mijn vriend. Altijd bezig zijn zit in mijn bloed: van een carrière in de horeca ben ik overgegaan naar de organisatie van evenementen. Tijdens mijn studieperiode in Madrid kwam ik er achter hoe blij ik word van fotograferen. Ik ben braaf begonnen met analoog schieten en mijn eigen foto”s in de darkroom afdrukken. In de loop van de tijd groeide mijn interesse en kennis alleen maar meer en zo ontwikkelde ik mijn passie voor fotografie!

Typisch Corine:
-Gefascineerd door luchten: blauw, bewolkt, stormachtig, zonsondergang, een sterrenhemel: maakt niet uit hoe het er uit ziet maar ik word er blij van!
– Houdt van reizen en andere talen.
– Altijd benieuwd naar de verhalen achter mensen.
– Wordt heel blij van festivals bezoeken met lieve vrienden.
– Heel veel verschillende soorten muziekliefhebber: van meeslepende filmmuziek van Hans Zimmer tot swingen op Elvis Presley, heerlijk meezingen met Chet Baker, dansen op salsamuziek of fijn losgaan op de beats van een goede DJ.
– Had graag eerder geboren willen zijn om in ieder geval 1 concert van Queen mee te maken!

Ik vind het heerlijk om foto’s te maken en momenten vast te leggen. Van portretten tot het vastleggen van het dagelijks leven. Ik betrap mezelf er dan ook vaak op dat ik de wereld om me heen bekijk met het oog van een fotograaf: constant op zoek naar mooie, interessante beelden en composities.  Voor toffe shoots reis ik overal naar toe! Waar je ook woont, ik kom naar je toe!
Heb je vragen of ideeën, of wil je gewoon eens een kopje koffie drinken om gedachten uit te wisselen? Heel leuk, neem vooral contact met me op! Wie weet tot snel :-)


oh-belle_oh-belle-fotografie_newbornshoot_zwangerschapsshoot_Stoere-zwangerschapsfoto_tweeling-shoot_tweeling-newborn_0498 Over mij

(foto’s door Marilyn Bartman)

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren