Over Corine

Hey! Wat leuk dat je benieuwd bent naar mij 🙂
Meer dan 130 bruiloften en honderden fotoshoots heb ik al gedaan. En ik vind het nog steeds fantastisch om te doen. Om even een onderdeel te zijn van een familie, een groep. Of het nu een bruiloft is of een gezinsshoot. Ik vind het elke keer weer zo bijzonder dat mensen mij zo toelaten in hun leven, zodat ik voor hen even die pauze knop kan indrukken en dit moment kan vastleggen.

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”

— Aaron Siskind

Eigenlijk zit in elke foto een stukje van mezelf. Ik leg jullie vast zoals ik jullie zie, hoe ik jullie verhaal zie. En op die manier hoop ik een herinnering voor het leven voor jullie te maken. Dat het gevoel van dat moment weer terugkomt als je de foto’s weer terug ziet.

Mijn werkwijze | Gezellige professionaliteit

Een bruiloft of een fotoshoot gaat voor mij veel verder dan alleen het maken van mooie foto’s. Want dat ik ga voor kwaliteit staat natuurlijk voorop, maar ik vind het minstens zo belangrijk dat het een fijne ervaring is, dat het klikt! Zo kunnen jullie helemaal jezelf zijn en kan ik het beste uit mezelf halen. Vertrouwen vind ik erg belangrijk.

Ik hou van gezelligheid, ben niet snel van mijn stuk te brengen en blend goed tussen de gasten. Zo vang ik de grote én de kleine momenten. Ik kan goed aanvoelen wat nodig is in verschillende situaties; ik ben erg gevoelig. Dit zie ik dan weer als een voordeel! Ik neem de leiding als het nodig is, maar ik weet ook wanneer ik wat meer naar de achtergrond kan gaan.

Ervaring

Na mijn studie hotelschool en event-management kwam ik er achter dat ik eigenlijk veel blijer werd van fotograferen dan van alles wat ik daarvoor gedaan had. Zo startte ik in 2013 met Oh Belle. Nog steeds één van mijn beste keuzes ever!

Typisch Corine

  • Makkelijk kletsende introvert
  • Empatisch
  • Toegankelijk
  • Betrokken
  • Enthousiast
  • Ik geniet echt van nieuwe dingen, reizen, ontdekken. Samen met Bram heb ik aardig wat gereisd en mooie landen gezien (India, Colombia, Filipijnen, en nog meer)

Family life

35 jaar werd ik geboren op een boerderij in Ederveen, al woon ik nu in Veenendaal. Al ruim 12 jaar ben ik samen met Bram en we hebben 2 fantastische dochters: Nine van 3 & Bowie van 5 maanden.

“Jouw manier van opgaan in de menigte, je enthousiasme en spontaniteit zijn super. En ook je perfecte oog voor detail, zodat je de juiste momenten weet wat te leggen op een prachtige manier! En ook nog de manier van voor- en nazorg. Alles tot in de puntjes verzorgd.”

— Rogier & Rianka

Denk je nu: ik wil meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje!

MY HAPPY PLACE

Een goed boek // Lekker uitgebreid eten bij een goed restaurant (met goede wijnen aub!) // Mooie gesprekken over vanalles //
De eerste warme zonnestralen van het jaar // De geur van regen na een warme dag // De geur van gemaaid gras // Verse bloemen op tafel // Mooie luchten // Fluitende vogels = instant geluk // Filosoferen over alles // Muziek: vooral gek op 80’s tot 00’s. En filmmuziek. Love it. Aan de muziek van het moment kan je mijn stemming peilen 😉

Wat mijn klanten zeggen…

“We hebben enorm genoten. Het was erg fijn om met jou foto’s te maken, je bent een fijn persoon om erbij te hebben gedurende de dag. Ook van onze gasten kregen we positieve reactie over jou! De foto’s zijn prachtig en het album is ook ontzettend mooi. Dank je wel, wij waren erg blij met je!”

— Sander & Saskia

“Lieve Corine, Nogmaals bedankt voor de geweldig mooie foto’s!! We zeiden het al eerder, maar jij hebt alles vast weten te leggen, zelfs de dingen die wij toen niet zagen! Onbetaalbaar en zo waardevol, je bent echt een super getalenteerde fotograaf! Dankjewel voor alles!!”

— Jasper & Corine

“Jouw relaxtheid en fijne houding vonden we super fijn. Hierdoor voelden wij ons ontzettend op ons gemak.”

— Marjolijn & Bas

“Corine is ontzettend open. Het is fijn om te zien dat een fotograaf goed ‘blend’ met de (dag)gasten.”

— Savannah

Denk je nu: ik wil meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje!