Paint smash fotoshoot Kiki

Na het succes van de cake smash was het tijd voor een gaaf vervolg voor de 2e verjaardag! De cake smash is juist voor de eerste verjaardag erg leuk omdat ze dan vaak niet goed weten wat taart is en het een fijne verrassing is dat het zo lekker is aangezien ze alles in hun mond stoppen. Juist rond hun 2e levensjaar zijn ze volop aan het ontdekken. Rennen overal heen, willen alles pakken en kletsen er lekker op los.

De paint smash fotoshoot is een ontzettend leuke shoot waarin de kleintjes zich omtoveren tot ware Picasso’s! Zo ook Kiki, die een tijdje geleden op bezoek was voor een lekkere verf- en kliedersessie. Vorig jaar was zij ook al in de studio voor de cake smash dus het was echt super leuk om haar weer terug te zien. Kiki is een volijk en ondeugend meisje. Ze noemde alle kleuren op: blauwen, rozen ;-) Nadat ze lekker begon te kliederen met haar handen en tussendoor nog even naar mama keek: ‘Mam, mag dit echt??’ ging ze snel helemaal los! Alles werd geschilderd: het papier, maar ook tenen, handen en armen. Een feestje om naar te kijken!

Ik presenteer hierbij graag onze nieuwste kunstenares!


Wil jij ook zo’n toffe paint smash fotoshoot boeken? Klik voor meer informatie dan snel hier, kijk hier voor de prijzen, of neem gelijk contact met me op.


Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0082 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0083 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0084 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0085 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0086 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0087 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0088 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0089 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0090 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0091 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0092 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0093 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0094 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0095 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0096 Paint smash fotoshoot Kiki Oh-Belle_Fotograaf_Veenendaal_Ede_Paint-Smash_Verven-foto_0097 Paint smash fotoshoot Kiki

Comments

comments