Lieve woorden van klanten!

Referenties Oh Belle

Ik kan jullie heel veel vertellen over mijn fotografie, en hoe mensen er naar kijken. Maar dat kunnen mijn klanten veel beter!

Kevin & Rafaëlla

Écht een aanvulling op onze bruiloft! Corine (Oh Belle) dacht aan dingen waar we zelf nog niet bij stil hadden gestaan. Ze ging helemaal op in de familie en vrienden, wat het voor iedereen héél vertrouwd maakte. Het eindresultaat; prachtige foto’s met veel creativiteit, unieke momenten en expressies, precies op het juiste moment vastgelegd, knap werk! In eerste instantie hadden we Corine niet geboekt voor de avond. Dit hebben we GELUKKIG alsnog gekregen van familie, de momenten die daar zijn vasgelegd maakt voor ons het boek compleet! Heel erg bedankt Corine! Door jouw foto’s kunnen we deze dag ons leven lang blijven herinneren! ❤

Geert & Patricia

In de zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft sprong het werk van Corine er meteen voor ons uit vanwege haar ongedwongen stijl, composities en prachtige bruidsfotografie in de natuur.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek was er een klik. Corine is naast vakvrouw een ontzettend enthousiast, gezellig en fijn persoon die binnen no time zorgt voor een prettige, ontspannen sfeer. Zowel de loveshoot voorafgaand aan de bruiloft als de fotoshoot tijdens de bruiloft was hierdoor echte quality time voor ons samen. Tijdens de rest van de bruiloft was Corine op de achtergrond aanwezig en heeft zij zowel alle ‘standaard’ momenten als ook allerlei leuke, spontane momenten vastgelegd.

Communicatie en informatievoorziening is via alle denkbare manieren (brochure, kennismakingsgesprek, mail, vragenlijst en app) goed en persoonlijk. Corine denkt met je mee en heeft oog voor je wensen.

Wij genieten enorm van het eindresultaat en herbeleven onze dag met de prachtige foto’s; een aanrader!

Lester & Bente

Corine heeft onze bruiloft op een ongelofelijk mooie manier vastgelegd! Alle emoties van die dag kunnen we herbeleven als we weer naar de foto’s kijken. Het contact vooraf was fijn en ook haar aanwezigheid op onze bruiloft hebben we als zeer fijn ervaren. Ze is professioneel en heeft de nodige ervaring en kon ons ook in een aantal dingen adviseren. Kortom we bevelen Corine van harte aan!

Bo & Nathan

Waaaauwwwww Corine, wat vet!!!! We hebben letterlijk de auto langs de weg gezet om even te kijken!! ❤ Echt geweldig. LOVE IT!! Ohhh Corine wat super mooi. We hebben nu al heel veel favorieten.

We zijn zooooo blij met jou! Je hebt echt fantastisch werk gemaakt!!! Haha wij roepen de hele tijd door het huis: we love Corine!!!!!

Rik & Laura

Wauw wauw wauw wauw wat een super mooie reportage heb je van onze dag gemaakt!

Zo leuk om dit zo te zien en weer de dag her te beleven. Echt super mega bedankt, topper! Ik ga ze heeeel vaak kijken! die foto’s ook met zonsondergang, echt blij dat je toen ff zei komkom haha

Susanne

Onwijs blij met alle shoots die we tot nu toe gedaan hebben bij Corine.

Een lief, fijn mens waardoor je snel op je gemak bent. Geen ‘gemaakte’ foto’s (vooral handig met kinderen want die doen daar niet aan).

Corine weet precies die momenten vast te leggen die je voor altijd wilt hebben

Evert & Dominique

Corine heeft onze speciale dag vastgelegd. Ze stelt je op je gemak, is gezellig aanwezig, de click was er ook tussen de gasten en Corine, veel positieve reacties op haar aanwezigheid gekregen. Het was al met al een perfecte dag. Heel erg bedankt voor het vastleggen van onze mooie dag. Ik zou Corine zeker kiezen als bruidsfotograaf, daar krijg je zeker geen spijt van, ze maakt super mooie foto’s en is een leuk gezelschap.

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Fotograaf Corine

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik fotografeer vanuit een journalistiek oogpunt: ik ben constant op zoek naar (kleine en grote) verhalen, connecties en oprechte momenten. Ik krijg vaak terug dat mensen zich erg op hun gemak voelen bij mij en het snel heel normaal voelt dat ik er bij ben 🙂

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

  1. Altijd op zoek naar de kleine grote momenten
  2. Heldere communicatie
  3. Spontane en relaxte ervaring