Om het leven te vieren.

Om jullie te vieren.

Gezinsfoto

Hoeveel foto’s hebben jullie als gezin, waar jullie echt met z’n allen op staan?

Bijna overal is het zo dat meestal 1 persoon de foto’s maakt. En er dus zelf niet op staat. Foto’s waar je echt samen op staat als gezin zijn helaas vaak schaars. Op de gekke selfies na dan 😉

Bedenk eens hoe waardevol het is om die foto’s wél te hebben. Want ook deze tijd is zo weer voorbij en komt nooit meer terug.

De beelden die we maken zijn voor altijd. Maar ook voor nu. En zijn om voor altijd te herinneren, zelfs als we het eigenlijk al vergeten waren. Om mee te geven aan onze kinderen, om te laten zien wie we zijn en wie we waren.

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”

— Aaron Siskind

Iedereen wil graag mooie foto’s van hun gezin. Alleen schiet het er vaak bij in. Of heeft niet iedereen in het gezin er evenveel zin in. Of misschien wacht je nog wel tot je die 5 extra kilo kwijt bent. Of durf je het gewoon niet zo goed en lijkt het je zó ongemakkelijk.

Er zijn zoveel drempels te vinden. Maar geloof mij: het is het écht waard om hierover heen te stappen.

Want jullie zijn het waard. JIJ bent het waard!

Juist met deze shoot gaan we plezier maken. Of ik nu bij jullie thuis kom, of dat we naar een fijne buitenlocatie gaan: ik vind het belangrijk dat het écht een leuk moment is van jullie. Ik zal jullie aansturen en opdrachtjes geven. Geen stijf poseren, maar juist liefde, plezier en chaos is wat ik wil vastleggen.

Zie het vooral als quality time: een uur lang 100% genieten van elkaar.

Bekijk mijn portfolio

“Onwijs blij met alle shoots die we tot nu toe gedaan hebben bij Corine. Een lief, fijn mens waardoor je snel op je gemak bent. Geen ‘gemaakte’ foto’s (vooral handig met kinderen want die doen daar niet aan) Corine weet precies die momenten vast te leggen die je voor altijd wilt hebben.”

— Susanne

Wat kan je verwachten?

Tijdens de shoot stuur ik jullie aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en lach, knuffel, kus en doe lekker gek. Samen maken we er een feestje van!

Na de shoot stuur ik je binnen een week al een kleine preview en kort erna kan je je foto’s bekijken en uitkiezen uit een galerij.

En het meest bijzondere is: alle foto’s worden waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering.

Gezinsfoto Wekeromse zand
Optie 1

Basis 350,-

  • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis, van ca 45-60 minuten
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Foto ouders en kinderen
Optie 2

Gezinsshoot met album 395,-

  • Fotoshoot van ca 45-60 minuten
  • Een prachtig album met jullie favoriete foto’s t.w.v. €95,-
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

“We zijn heel blij met de foto’s die Corine van ons gezin heeft gemaakt! Het was een leuke en ontspannen shoot. Zeker een aanbeveling waard.. als je iemand zoekt die in ongedwongen sfeer prachtige foto’s maakt, ben je bij Corine aan het goede adres!”

— Jacomijn

Cadeaubon

Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag.

Recente gezinsshoots

“Wat zijn de foto’s weer gaaf geworden! Echt super super blij mee! Ik vind het zo knap hoe momenten in beeld worden gebracht zonder dat je daar zelf erg in hebt. Voor iemand die niet graag op de foto gaat (ik dus), is dat echt zó fijn. We zijn er echt ontzettend blij mee en zoals altijd onder de indruk en enorm tevreden over je werk.Topper! Dank weer voor je enthousiasme, geduld en gezelligheid tijdens de shoot!”

— Cynthia & Fabian

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?