Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Gezinsfotografie

Yay! Vier het leven!

Iedereen wil graag mooie foto’s van hun gezin. Alleen schiet het er vaak bij in. Natuurlijk maak je zelf wel foto’s tussendoor, maar echt mooie foto’s waar iedereen op staat vergeten we vaak. Tijdens een lifestyle gezinsshoot gaan we op een hele relaxte manier te werk. We kunnen de shoot bij jullie thuis doen of we gaan op pad naar een gave buitenlocatie. Dit kan bijvoorbeeld het bos zijn waar jullie als gezin vaak wandelen.

Tijdens een lifestyle gezinsshoot gaan we niet poseren, maar ik stuur jullie wel aan. Ik geef jullie opdrachtjes, we lopen rond, jullie mogen lekker gek doen. Vanuit hier leg ik de mooie momenten vast die ontstaan. Ik heb een grote voorliefde voor die kleine tussendoor momentjes, een hand die vastgehouden wordt, een liefdevolle blik of het lekker gek doen tussendoor.

Zie het vooral als quality time: een uur lang 100% genieten van elkaar. Inclusief heel veel knuffelen, lachen en gek doen samen!

Verschil gezinsshoot en een day in the life shoot

Het grootste verschil tussen een day in your life fotoshoot en een ‘normale’ lifestyle gezinsshoot is dat ik bij een day in your life shoot niets aanstuur en niet ingrijp. Ik laat de dag letterlijk gebeuren, waardoor het een hele pure sessie is waarbij ik echt in jullie leven kruip.

De beelden van een day in the life shoot zullen vaak ook wat minder ‘perfect’ zijn dan de beelden die je terugziet in mijn lifestyle shoots. 

Met een lifestyle sessie stuur ik jullie wel aan en ik geef jullie kleine opdrachten. Vanuit daar leg ik de momenten vast die gebeuren. Een lifestyle sessie duurt ongeveer 1-1,5 uur en een day in the life sessie duurt in ieder geval 3 uur.

Bekijk mijn portfolio

“Ik kwam bij Oh Belle terecht omdat ik haar stijl kan waarderen: het vastleggen van momentjes uit het echte leven, niet heel erg geposeerd of gestyled, gewoon zoals het is. De shoot zelf was heel relaxed, soms hadden we bijna niet door dat ze er was. Het resultaat is prachtig: geweldige foto’s van onze baby, maar ook en vooral nog meer van ons drietjes en de interactie tussen ons. Echt een tijdsdocumentje voor later, van hoe het echt was. Ik ben er enorm blij mee!”

— Carmen

Wat kan je verwachten?

Vooraf kijken we samen waar en wanneer we de shoot doen. Jullie ontvangen van mij een informatiedocument met meer tips en informatie. Tijdens de shoot stuur ik jullie aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en lach, knuffel, kus en doe lekker gek. Samen maken we er een feestje van!

Na de shoot stuur ik je binnen een week al een kleine preview. Binnen 3 weken zijn alle foto’s te downloaden. Het bijzondere is: alle foto’s worden waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering.

Optie 1

Tarief basis €350,-

  • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis, van ca 45-60 minuten
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Optie 2

Gezinsshoot met album €395,-

  • Fotoshoot van ca 45-60 minuten
  • Een prachtig album met jullie favoriete foto’s t.w.v. €95,-
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

“We zijn heel blij met de foto’s die Corine van ons gezin heeft gemaakt! Het was een leuke en ontspannen shoot. Zeker een aanbeveling waard.. als je iemand zoekt die in ongedwongen sfeer prachtige foto’s maakt, ben je bij Corine aan het goede adres!”

— Jacomijn

Cadeaubon

Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag.

Recente gezinsshoots

“Wat zijn de foto’s weer gaaf geworden! Echt super super blij mee! Ik vind het zo knap hoe momenten in beeld worden gebracht zonder dat je daar zelf erg in hebt. Voor iemand die niet graag op de foto gaat (ik dus), is dat echt zó fijn. We zijn er echt ontzettend blij mee en zoals altijd onder de indruk en enorm tevreden over je werk.Topper! Dank weer voor je enthousiasme, geduld en gezelligheid tijdens de shoot!”

— Cynthia & Fabian

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?