Gezin & Kids

Binnen een gezin is er vaak 1 iemand die er meestal niet op staat, omdat diegene altijd de foto’s maakt! En het is echt superleuk om gezinsfoto’s te laten maken. Lekker ontspannen en aan poseren voor de camera doen we niet! We kunnen de foto’s bij jullie thuis maken, in een bekende omgeving. Hier zullen we ook meer inspelen op jullie leven: samen een boekje lezen op de bank, lekker gek doen met papa of mama. Maar we kunnen ook naar buiten, shooten op een gave locatie! Een plek waar we de ruimte hebben en de kinderen helemaal los kunnen gaan.  Zo is het voor hen ook leuk en kan ik hen echt vastleggen zoals ze zijn. Ik heb een grote voorliefde voor die kleine tussendoor momentjes, een handje die vastgehouden wordt, een liefdevolle blik of het lekker gek doen tussendoor. Ik probeer voor jullie momenten vast te leggen die alleen maar waardevoller worden!

 


INVESTERING

€295,-

Een volledige shoot op locatie, duur ongeveer 1,5 uur
40 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, digitaal verstuurd
Online galerij waar je je foto’s kunt bekijken 
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips


Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag. Neem contact met me op voor meer informatie!


De betaling geschiedt na de fotoshoot, maar voor de levering van de foto’s. –  De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. – Bij het boeken van de shoot staat de besproken prijs vast.  -Reiskosten tot 20 km vanaf 3907JC inbegrepen. Daarna bedragen ze €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. – Oh Belle Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media, drukwerk of externe promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan. –


 

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie of deze leuke shoot graag boeken? Neem dan hier contact met me op. Ik antwoord zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een dag! 

Scroll nog iets verder naar beneden voor ervaringen van anderen die jou voor gingen!


Wil je meer voorbeelden van shoots zien? Kijk dan snel hieronder!

Gezinsshoot in Loosdrecht in huis
Gezinsshoot herfst
Pure foto’s Otterlo
Gezin Wekeromse Zand

Gezin in Amsterdam
Mini day in your life

Gezin Veenendaal- DIYL