Jullie verhaal verdient een prachtig album

Ik ben gék op foto albums en ik geloof ook echt in de meerwaarde van een prachtig album. Hier worden alle losse foto’s één geheel, alles komt samen. Er is in mijn ogen geen andere manier om jullie verhaal zo goed te vertellen als in een album.

Een foto album is eigenlijk het enige wat je echt overhoudt aan jullie dag. Wat met de jaren alleen maar waardevoller wordt. En die elke keer als je hem erbij pakt weer emoties zal oproepen en verhalen naar boven brengt. Dit blijft: of je nu over een jaar kijkt of over 25 jaar. Je beleeft de dag opnieuw.

“Een foto album is eigenlijk het enige wat je overhoudt aan de dag. Én het enige wat in de loop van de jaren steeds waardevoller wordt.”

Ik zag een documentaire waarin verteld werd dat het bekijken van foto’s die afgedrukt zijn veel meer impact hebben en veel meer herinneringen oproepen dan als je de foto’s bekijkt op een scherm. Als je foto’s fysiek bekijkt en echt kunt aanraken ga je veel sneller terug naar het momentmet de
geluiden van toen, de geuren, je gevoel
. En daarbij is samen door een album bladeren ook een stuk gezelliger dan samen over een scherm swipen 😉

Materialen

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor de cover. Leer, linnen, velvet. Samen kijken we wat jullie mooi vinden en wat bij jullie dag past. Om het af te maken kan je ook nog kiezen om jullie logo op de voorzijde te plaatsen. Ongeveer alles is mogelijk 🙂 Ook is het mogelijk om een prachtige opbergbox te bestellen. Het album is ‘lay-flat’; dit houdt in dat de foto’s ook over het midden door kunnen lopen.

Tijdloos ontwerp

Jullie mogen zelf kiezen welke foto’s jullie in het album willen. Indien nodig vul ik jullie selectie aan en maak hiervan een prachtig ontwerp, zodat alles samenkomt en er een echt verhaal ontstaat. Het album is ‘lay-flat’; dit houdt in dat de foto’s ook over het midden door kunnen lopen. Ik speel met het design, de ene keer krijgt één foto een hele spread voor zichzelf en de volgende spread bestaat uit meerdere foto’s.

Wij zijn echt ontzettend mega super blij met het album. Echt heel gaaf🥰

Rik&Laura

Wow wow! 🤗 Wat ongelofelijk mooi! Zo mooi samen gesteld. Dat heb je zo goed gedaan! We zijn er heel erg blij mee!!

Bente & Lester

Whaaaaa! Hij is super mooi geworden 😍 Super blij met het eind resultaat!! Bedankt! 

Henri&Bertine