Zakelijke fotografie

Behalve liefde, schattige wiebelteentjes en ondeugende taart eters fotografeer ik ook regelmatig voor verschillende bedrijven! Het lijkt heel wat anders, maar ook hierin kan ik mijn passie kwijt, want ook hier werk ik met mensen.

Voor elk bedrijf is het belangrijk om gezien te worden.  Klanten en potentiële klanten zijn vaak erg visueel ingesteld. Hoe ziet je website/folder er uit? Welke beelden worden er gebruikt? Er zijn prachtige stockfoto’s te vinden, maar door eigen beelden te gebruiken creëer je een persoonlijkheid, herkenning en krijgt je bedrijf een gezicht!

Ben je op zoek naar frisse portretten van de werknemers, wil je juist de bedrijfsprocessen vastleggen of organiseer je binnenkort een evenement welke je graag vastgelegd wilt hebben? Samen met jou kijk ik graag naar de mogelijkheden en jouw wensen zodat de beelden spreken voor jouw bedrijf!
Interesse? Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op 06- 28 743 742.

Wie weet tot ziens!REFERENTIES

Webvriend  – Fotografie voor de website
Van Steenbergen Binnentegels – Fotografie van referenties voor de website
Brood en Co  -Fotografie voor de website

VCCS – Fotografie voor de  website
Coach Priscilla Vreugdenhil – Fotografie voor de  website
Meer Business Utrecht – Evenement Utrechtse Ondernemersdag –  Impressie UOD15
Autobedrijf de Groot – Fotografie voor de websiteERVARINGEN VAN ANDEREN

mystery-person Zakelijke fotografie

Corine heeft voor Chr. kinderopvang Luna de fotografie verzorgt voor de nieuwe website. We hebben aan haar gevraagd of zij de waarden waar Luna voor staat wil vastleggen in beelden. Het resultaat was fantastisch! Tijdens de fotoshoot, was ze op de achtergrond aanwezig waardoor de foto’s puur en realistisch zijn geworden. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

KDV Luna Zakelijk 22 februari 2016

<< Prev
Next >>
 

JT-Joalpe-48-1024x689 Zakelijke fotografie