Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer

12 juni 2015

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje of ik voor een zwangerschapsshoot beschikbaar was in Boxmeer, en of ik het erg vond om daarheen te rijden? Nee natuurlijk vind ik dat niet erg, ik rijd overal naar toe :)  Het was een mooie dag en toen ik straat in reed zag ik allemaal leuke huisjes. Jeej! toen ik bij Linda en Luuk binnen kwam werd ik helemaal blij. Wat een tof huis! Zo licht, beetje retro, zo fijn! Vooral omdat we de foto’s in en rondom het huis zouden gaan maken.
En ohh wat is Linda mooi he! En haha ik moet nog steeds lachen om Luuk. Hij vond het eigenlijk maar helemaal niets die foto’s, maar uiteindelijk viel het gelukkig allemaal mee volgens hem ;)
Scroll snel door voor de foto’s van deze mooie, leuke mom (and dad) 2be!

Zwangerschapsshoot-Linda-1 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-4 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-37 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-9 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-7 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-6 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-12 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-14 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-16 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-19 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-2-1 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-23 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-29 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-32 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer Zwangerschapsshoot-Linda-35 Zwangerschaps fotoshoot thuis in Boxmeer