Zwangerschap fotografie

Zwangerschapsfotografie: Om een bijzondere periode in je leven vast te leggen!

Golden Hour in het bos zwangerschap

Wauw, er groeit een mini mensje in jouw buik..

Gefeliciteerd!

Een zwangerschap is zo ontzettend bijzonder! En daarom ook echt de moeite waard om dit wonder vast te laten leggen.
Voor je het weet zijn die 9 maanden voorbij en kan je je bijna niet meer voorstellen hoe het ook alweer was met die buik. En ook hoe mooi je was! Soms voel je je misschien niet zo mooi, al waggelend 😉 Maar ik leg heel graag vast hoe mooi je écht bent. Zodat je dit ook voor altijd terug kunt zien!

Zwangerschapsfotografie

Bij je eerste zwangerschap draait het om jullie en de liefde voor het kleintje wat gaat komen. Maar ook bij je tweede, derde of vierde kindje is het óók leuk en super waardevol om te doen: dit is hoe jullie leven er nu uitziet en straks is er nog een kleintje bij!

Ik vind het belangrijk dat de fotoshoot leuk is. Ik zal jullie aanwijzingen geven maar jullie hoeven niet stijfjes te poseren. Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment!

Bekijk mijn portfolio

“Wat een onwijs (!!) leuke foto’s zijn het geworden zeg! Heel mooi hoe alle momenten zijn vastgelegd (zowel de bewuste als onbewuste momenten). Een hele mooie herinnering van een leuke en gezellige ochtend en aan natuurlijk de zwangerschap! Heel erg bedankt hiervoor, we zijn er super blij mee!”

— Lizanne & Tristan

Wat kan je verwachten?

Tijdens de zwangerschapsfotoshoot stuur ik jullie aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en lach, knuffel, kus en doe lekker gek. Samen maken we er een feestje van!

Na de shoot stuur ik je binnen een week al een kleine preview en kort erna kan je je foto’s bekijken en uitkiezen uit een galerij.

En het meest bijzondere is: alle foto’s worden waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering.

Optie 1

Basis 350,-

  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

Optie 2 (meest gekozen!)

Bolle Buiken Baby Pakket 695,-

Wil je behalve je zwangerschap ook de bijzondere periode vast laten leggen als de kleine geboren is? Dan is het bolle buiken tot baby pakket wat voor jou!

  • Twee keer de fotoshoot van ca 45-60 minuten
  • Een prachtig album met jullie favoriete foto’s t.w.v. 95,-
  • Inclusief 15 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt per shoot. Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen.
  • Geleverd via een online galerij
  • Een back-up van 2 jaar

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?

“Alles was boven verwachting, zowel de kwaliteit van de foto’s, als de fotoshoot zelf. Hele aangename sfeer, Corine stelt je echt op je gemak! Corine is een hele leuke meid die ontzettend graag doet wat ze doet, en dat zie je terug, zowel tijdens de shoot als in het eindresultaat!”

— Thomas & Yvonne

Cadeaubon

Wil je behalve je zwangerschap ook de bijzondere periode vast laten leggen als de kleine geboren is? Dan is het bolle buiken tot baby pakket wat voor jou!

Recente zwangerschapsshoots

“We hebben met Corine/Oh Belle twee shoots gedaan; een buikenshoot en een newbornshoot. Corinne is een heel opgewekte, ontspannen fotograaf waardoor wij ons tijdens beide shoots ontzettend op ons gemak voelden. En dat is duidelijk te zien aan de foto’s! Daarnaast heeft ze ook een heel goed oog voor mooie composities en licht; alles bij elkaar levert zeer mooie fotos op en de shoot is heel leuk om te doen!”

— Bas & Marjolein

Wil je meer informatie of wil je een fotoshoot inplannen?