Zwangerschapsfotografie

Gefeliciteerd! Je bent op deze pagina omdat je zwanger bent, of misschien wel omdat iemand die je kent zwanger is. Hieronder vind je meer informatie over de shoot, de werkwijze, prijzen en ervaringen van anderen. Je kunt altijd contact met me opnemen om de shoot te boeken, of om de mogelijkheden te bespreken om een shoot cadeau te doen aan iemand anders!
Een zwangerschap is in de ogen van veel mensen ‘normaal’ maar het is zo ontzettend bijzonder! En daarom ook echt de moeite waard om dit wonder vast te laten leggen.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

VOORAF:
We kijken wanneer we de shoot het beste kunnen inplannen. Meestal plannen we het tussen de 30 en 35 weken: je hebt dan vaak een mooie buik én je voelt je nog goed! De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze en samen kijken we wat goed bij jullie past. Wil je al wat inspiratie? Kijk dan eens naar deze blog over locaties. Als we buiten gaan fotograferen overleggen we ook al wat we gaan doen bij slecht weer. Dit kan betekenen dat we de afspraak verzetten óf we hebben al een alternatieve binnenlocatie geregeld!

Weet je al ruim van te voren dat je een zwangerschapsshoot wilt doen (of cadeau wilt geven)? Neem dan al contact met me op, dan kunnen we al een datum reserveren voordat mijn agenda vol zit!

TIJDENS:
Wat ik super belangrijk vind is dat het een relaxte shoot is. We lopen rond, kletsen wat en ik leg je vast, mooi als je bent! Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, maar natuurlijk zal ik je aanwijzingen geven. Het leukste vind ik als je partner ook mee is, want het is voor jullie samen ook bijzonder! En heb je al kinderen? Dan betrek ik hen er ook graag bij. Ik vind het belangrijk dat de shoot leuk is voor iedereen. Het belangrijkste wat jij en jullie moeten doen is genieten :)

ERNA:
In de week na de fotoshoot ontvang je van mij een kleine preview en de factuur. Ik ga de foto’s uitzoeken en nabewerken. Nadat de factuur betaald is stuur ik jullie de foto’s toe! De foto’s ontvang je binnen 2-4 weken.


INVESTERING

€295,-

Een volledige shoot op locatie, duur ongeveer 1,5 uur
40 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, digitaal verstuurd
Online galerij waar je je foto’s kunt bekijken 
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips


BOLLE BUIKEN TOT BABY PAKKET

Wil je behalve je zwangerschap ook de bijzondere periode vast laten leggen als de kleine geboren is?  Dan is het bolle buiken tot baby pakket wat voor jou!
En, eerlijk is eerlijk, ook best fijn: het is ook voordeliger dan de twee losse shoots :)

 €550,- 

Een volledige zwangerschapsshoot op locatie, duur ongeveer 1,5 uur
Een volledige newbornshoot bij jullie thuis, duur ongeveer 1,5 uur
Linnen foto album van 20x20cm met de mooiste foto’s van de shoots
Van elke shoot minimaal 40 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, geleverd via een online galerij + op USB
Een back-up van 2 jaar
Vooraf aan de shoot een document met tips


Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag. Neem contact met me op voor meer informatie!


De betaling geschiedt na de fotoshoot, maar voor de levering van de foto’s. –  De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. – Bij het boeken van de shoot staat de besproken prijs vast.  -Reiskosten tot 20 km vanaf 3907JC inbegrepen. Daarna bedragen ze €0,30 per km. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. – Oh Belle Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media, drukwerk of externe promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan. –


 GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie of deze leuke shoot graag boeken? Neem dan hier contact met me op. Ik antwoord zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een dag! Scroll nog iets verder naar beneden voor ervaringen van anderen die jou voor gingen!

 


Wil je meer zwangerschapsshoots zien? Kijk dan snel hieronder!

Zomerse en stoere zwangerschapsshoot Wekeromse Zand
Zwanger van de 2e in de zomerzon
Marjolijn&Bas, Amsterdamse Bos
Danielle & Luke, Hortus Utrecht
Wiljanne & Johan verwachten een tweeling
Zwangerschapsshoot Groene Grens
Linda, Luuk & Ben, Boxmeer
Johan & Gerjanne, Wekeromse Zand
Astrid, Bram & Leah, kassen
Richard & Linda, Ede
Sander & Pauline, Ede

Zwangerschap in Otterlo
Tessa, Gert & Siem, Ede
Daniela & Vincent, Ede
Linda & Luuk – Thuis in Boxmeer

Leonie en Dennie – Enkafabriek Ede
Irma en Michel – Ederveen

Marisha – Enkaterrein Ede in de sneeuw