Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Zwangerschapsshoot buiten

Dit gezin heb ik al verschillende keren voor de lens gehad. Tijdens de zwangerschapsshoot en de newborn shoot van hun eerste kindje Janita. En nu is kleintje nummer 2 op weg en hebben ze weer een bolle buiken tot baby pakket gekregen van oma! Super leuk en mooi cadeau om te geven én te krijgen! En ik vond het super leuk om ze weer te zien :) Ze wonen op een supermooie plek, dus we hebben lekker bij José en Evert thuis afgesproken. Het was een prachtige avond met super licht!

Het leuke van een zwangerschapsshoot bij een tweede (of 3e,4e,5e) kindje is dat het gelijk een herinnering aan de tijd is dat jullie met z’n drietjes waren. Het is een soort ‘afsluiting’ van een periode als de newborn shoot is weer de start van een nieuw tijdperk, want jullie zijn nu met z’n vieren!

Scroll snel door voor de fijne plaatjes van dit gezin. En Janita vond het in de lucht gegooid worden volgens mij een beetje eng.. ;-)

Ik ben benieuwd naar jullie reactie!!

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren