Zwangerschapsshoot Posbank

5 februari 2020

Zwangerschapsshoot op de Posbank

Mijn eerste shoot van 2020. Mijn eerste shoot na mijn verlof. En wat was het een fijne om mee te beginnen, een zwangerschapsshoot met dit leuke stel op de Posbank!

Anne mailde met de vraag of ik voor hen de zwangerschap – en straks de newborn shoot kon en wilde doen. Jaaa! Super leuk! Sowieso vind ik het echt mega leuk als ik beide bijzondere momenten mag vastleggen. En dat ik dus straks hun zoontje mag ontmoeten! Het was best wel koud op deze januari dag (koude wind!) maar ze hebben zich er goed door heen gebikkeld :-) Lekker rondlopen, kletsen en vooral voor hen: lekker nog even samen genieten en aangezien het heel koud was: heel veel knuffelen ;-) Ook geen straf! En ook nog op een van de mooiste plekjes van Nederland, ja zelfs in de winter!

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Scroll snel door voor de foto’s!

oh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0089 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0092 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0090 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0091 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0093 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0095 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0094 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0105 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0098 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0099 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0100 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0102 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0103 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0104 Zwangerschapsshoot Posbankoh-belle_fotograaf-zevenaar_posbank-fotoshoot_zwangerschapsshoot_0101 Zwangerschapsshoot Posbank