Zwangerschapsshoot Vliegbasis Soesterberg

Rik en Suus is een ‘oud’ bruidspaar van mij. Toevallig ook echt één van mijn favorieten haha, wát een geweldige dag was het en wat hadden we ook een enorme klik! Dus toen ze me mailden dat Suus zwanger is en graaaaag foto’s wilden, was ik natuurlijk helemaal blij! En extra grappig: we zijn exáct op dezelfde dag uitgerekend! Dus deze shoot was met ook een hele zwangere fotograaf 😉

Qua locatie kwamen we snel uit bij Vliegbasis Soesterberg: eens wat anders en ik wilde hier al heel graag eens een keer shooten! Super toffe plek, met verschillende opties qua natuur én stoerdere foto’s.
We hebben ook even een paar zogenaamde ‘blote buik’ fotos’s gemaakt. Ik ben vooral van de foto’s samen ook, maar ik vind het zó mooi hoe een lichaam zo een mensje kan maken dat ik het tegenwoordig ook heel gaaf vind om hier even een paar mooie, pure foto’s van te maken. Vooral omdat je straks écht vergeet hoe het voelde en het er echt uitzag en je hier best wel echt super trots op mag zijn en dit dus vast mag leggen.

Enjoy!

Zwangerschaps shoot Vliegbasis Soesterberg
Fotoshoot Vliegbasis Soesterberg
Zwangerschaps shoot op Vliegbasis Soesterberg
Close up fotoshoot
Zwangerschapsshoot Vliegbasis Soesterberg.
Fotoshoot zwangerschap